Junajted našao desnog beka u Parizu?

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.04.2019.
10:55
Izvor: Sportske.net

Prate ga cele sezone.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenose mediji u Francuskoj i Engleskoj, Mančester junajted je veoma zainteresovan za defanzivca Pari sen Žermena i reprezentacije Belgije Tomu Menijea.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je u francusku prestonicu stigao 2016. godine iz Klub Briža, do danas je upisao 88 nastupa i postigao 11 golova za "Svece".

Mančester junajted traži desnog beka, ostaju bez Valensije, koji napušta klub po isteku ugovora, pa je izbor pao na belgijskog reprezentativca iz Pariza.

Skauti kluba sa "Old Traforda" ga prate čitave sezone, oduševljeni su onim što su videli i pokušaće da ga presele u svoje redove u letnjem prelaznom roku.

Ipak, neće to bili lak posao, najpre moraju da izbore Ligu šampiona, kako je za Menijea zainteresovan veliki broj klubova, od kojih većina igra u elitnom takmičenju.

Sa druge strane ni PSŽ se ne žuri da ga prodaje, čini se da su Menije i Dani Alveš odličan izbor za rotaciju po desnom boku u odbrani, ali ukoliko Belgijanac zatraži promenu sredine, verovatno će mu izaći u susret, doduše, samo za odgovarajuću sumu.

Menije

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
15:25

Ja sam vise za Bissaku jer je mladji i brzi ali ni Meunier nebi bio losa opcija jer je snazan, dobar tehnicki i zna da ubaci. Vec par godina dobro igra i u PSG i u rep tako da nebi promasili ni sa njim.

avatar
Аполо
Saturday, 06.04.2019
11:25

Valensija nikad nije bio desni bek, to mu nije prirodna pozicija. Junajted jos od Rafaela nema desnog beka, Valensija je isturen igrac po desnoj strani. Ispade sad i da je Young levi bek.

avatar
Anonymous Official
Saturday, 06.04.2019
15:23
avatar
Nemanjici
Sunday, 07.04.2019
00:32

Kako su starili tako su igrali bekove.ofsnzivnije bekove.pa i bejl je krenuo kao bek u tott.a sad ispade vrhunski navalni.sto nije.pa mu perez jos fura cenu od 100m.