Junajted "poljubio vrata" u Liverpulu, "Karamele" se ne šale, stižu još dva pojačanja?

Autor: Nikola Miloradović
utorak 22.09.2020.
16:44
Izvor: Sportske.net

Došlo je vreme i za rastanke.

EPA-EFE/Nick Potts / POOL
EPA-EFE/Nick Potts / POOL

Povezane vesti

Karlo Anćeloti je ovog leta dobio tri sjajna pojačanja, u klub sa "Gudison parka" stigli su Alan iz Napolija, Abdulaj Dukure iz Votforda i Hames Rodrigez iz madridskog Reala.

Da su napravili sjajan posao pokazala su i prva dva susreta u Premijer ligi, "Karamele" su bile bolje od Totenhema i VBA, imaju gol razliku 6:2.

Dolazak trojice vezista znači i da će Tom Dejvis pasti u drugi plan, pa bi talentovani mladi vezista zato mogao da promeni sredinu ovog leta.

Neće ga se "Karamele" odreći, spremni su da ga pošalju na pozajmicu, a interesovanje je pokazao Sautempton.

"Sveci" su loše počeli sezonu, porazima od Kristal Palasa i Totenhema, jasno je da su Hazenhitlu potrebna pojačanja, Dejvis bi mogao da bude dobar početak.

Pojavila su se pisanja da je Mančester junajted zainteresovan za Dominika Kalvert-Luina, koji je eksplodirao od dolaska Karla Anćelotija, dobru formu iz drugog dela minule sezone preneo je i na tekuću, već ima četiri gola uz svoje ime u PL.

Ipak, Junajted je brzo odustao, jer su iz Liverpula postavili veoma visoku cenu, traže za svog napadača oko 90 miliona evra.

Dakle, Junajted može da traži na drugom mestu.

baner

Što se tiče novih pojačanja, poznato je da Anćeloti želi da pojača konkurenciju Kolmanu uz desnu aut liniju u odbrani, Džondžo Keni se vratio sa pozajmice iz Šalkea, odigrao dobro u Liga kupu, ali Anćeloti izgleda želi i Santijaga Arijasa iz Atletiko Madrida.

Dugo se već spekuliše o ovom transferu, bilo je pisanja i u januaru, videćemo da li će uspeti da se dogovore sa "Jorgandžijama" ovog leta.

Alternativa je Emerson iz Betisa, kojeg bi i Barsa da preseli u svoje redove.

Ipak, ambiciozna uprava Betisa ne želi da ga proda, videćemo da li će odoleti do kraja letnje pijace.

Nije ni to sve, Anćeloti želi i jedno desno krilo, Volkot je otpisan, a navodno je klubu ponuđen još jedna igrač Votforda, Ismaila Sar.

Hitronogi Senegalac je minule sezone dokazao da ima kvalitet za Premijer ligu, pisalo se da ga prati Liverpul, kao i da je Mančester junajted zainteresovan za njegove usluge, sada je aktuelna priča o njegovom prelasku na "Gudisonu" u formi pozajmice sa pravom otkupa.
 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Tuesday, 22.09.2020
20:15

Pisete gluposti,zasto Junajted poljubio vrata.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 22.09.2020
17:40

I.Sarr i jeste igrac za ekipu kao Everton a sigurno ne za MU, mogao bi jedino za rotaciju ali nama je potreban igrac koji ce biti standardan po desnoj strani

avatar
deki trbic
Tuesday, 22.09.2020
17:27

JAMES RODRIGEZ ljudi, kako to ne razumete?