Junajted poslao ponudu na "Luž"!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 21.05.2018.
20:29
Izvor: Sportske.net

Kako prenose portugalski mediji, Murinjo je zagrizao za fudbalera Benfike.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester junajted se nije proslavio u sezoni za nama, istina, domogli su se drugog mesta na tabeli, što je pomak za razliku od prethodnih godina, ali je Murinjo ostao kratak za trofeje.

Nema sumnje da će "Đavoli" u prelaznom roku pokušati da zakrpe sve rupe koje su se pojavile u sezoni za nama, lista potencijalih pojačanja je dugačka, a na njoj se sudeći prema pisanju velikog broja medija iz Portugalije nalazi i brazilski internacionalac Anderson Taliska.

Ovaj 24-godišnji fudbaler, koji može da pokrije nekoliko pozicija u ofanzivi, proveo je minule dve sezone na pozajmici u Bešiktašu i odlično se pokazao u redovima istanbulskog kluba.

U sezoni za nama je na 33 nastupa u turskoj Super Ligi postigao 14 golova i upisao sedam asistencija, dok je na osam nastupa u Ligi šampiona bio strelac u četiri navrata.

Poznat je i po razornom udarcu, postigao je nekoliko veoma atraktivnih golova ove sezone, a Murinjo ga je svojevremeno želeo i u Čelsiju, ali je Brazilac tada odabrao Benfiku.

Taliska

Nekoliko portugalskih listova prenosi informacije da je Junajted i poslao ponudu na "Luž" za njegove usluge, ona navodno iznosi 40 miliona evra, a sam fudbaler će u toku nedelje otputovati u domovinu, gde će sa svojim agentom doneti odluku o nastavku karijere.

Čini se da bi ova ponuda mogla da zadovolji apetite lisabonskih "Orlova", a Junajtedu bi problem eventualno moglo da napravi i interesovanje Liverpula, ali i novog Premijer ligaša Vulverhemptona za njegove usluge.

Taliska je zimus imao i ponudu iz Kine, nudio je Peking Guan 30 miliona Portugalcima za njegove usluge, ali je ta ponuda odbijena od strane uprave Benfike.

Spekuliše se da bi Kinezi mogli da se vrate sa novom, pojačanom ponudom, ali nema sumnje da bi prelazak u Premijer ligu bio daleko bolja opcija za 24-godišnjeg fudbalera. Peking bi evenutalno mogao da pokuša da ga ubedi da ih pojača nekom bezobraznom platom, te ostaje da se vidi kakvu će odluku doneti sam fudbaler.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 22.05.2018
21:39

Stvarno dobar igrac bez dileme ali smatram da je nama vise potreban igrac sa zavidnim pasovima jer se mnogi napadi svode na Lukakua

avatar
mrancic
Tuesday, 22.05.2018
00:26

Murinjo počinje da se doziva pameti.Dva nova beka i tri u napadu i vezi.Pridaće bar 6 igrača i imaće potpuno nov tim koji će da daje više golova.Šansa za anbiciozne igrače da pistanu i vođe u Junajtedu.On ga trenutno nema

avatar
NikkiCFC
Monday, 21.05.2018
20:57

Jose ne zna vise gde udara...