Junajted pronašao pojačanje na Pirinejima?

Autor: Stefan Matić
subota 25.05.2019.
23:32
Izvor: Sportske.net

Čelnici kluba sa "Old Traforda" žele da ojačaju odbranu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Već smo pisali, "Đavoli" su zainteresovani prevashodno za pojačanja u štoperskom bedemu.

Za sada se čini da su daleko od transfera igrača poput De Lihta, Kulibalija ili Ramosa, bez nastupa u Ligi šampiona Englezi moraju da pokušavaju sa ogromnim novcem da privuku željena imena.

Međutim, po pisanju AS-a igrača iz Real Betisa mogu dovesti i pored toga da ih nema u LŠ uz izbegavanje visokih naknada. Radi se o levom beku tima iz Sevilje Žunioru Firpu.

Španski mediji prenose da su emisari engleskog kluba već u u Španiji gde pregovaraju oko potencijalnog transfer dvadesetdvogodišnjeg levog beka, problem može napraviti Real Madrid koji mladog Španca vidi kao naslednika za Marsela.

žunior firpo

Spominje se da je za usluge Firpa potrebno izdvojiti sumu od oko 30 miliona evra, što za oba pomenuta tima nije neki trošak.

Ipak, postavlja se pitanje da li je levi bek stvarno prioritet Solskjerovom timu ako već tu imaju Luka Šoa koji je prethodnu sezonu odigrao na visokom nivou.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 25.05.2019
23:42

Dobar igrac ali nama treba RB a ne LB, jedino u slucaju da ode Rojo onda da. Ima otpusnu klauzulu od 50mil a ako bi ga pustili za 30 to bi bilo odlicno.