Junajted u zadnji čas 'krade' Realovo pojačanje?!

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.03.2020.
20:51
Izvor: Sportske.net

Zidan u opasnosti da ostane bez već viđenog igrača za narednu sezonu.

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Po nezvaničnim informacija "los blankosi" su još odavno dogovorili prelazak Donija van de Beka u svoje redove. Holanđanin nastavlja sa odličnim partijama u Ajaksu i ove sezone. Vezni igrač je odabrao da ostane još jednu godinu posle odlazaka De Lihta i De Jonga.

Ipak Marka i holandski mediji pišu kako bi ceo posao mogao da naruši Mančester Junajted.

Solskjer i štab sa "Old Traforda" dele interesovanje za Van de Beka. Holanđani pak pišu da je ovaj transfer bio moguć jedino ako prvo Real odustane od veznog igrača, što bi značilo da imaju neku interesantniju ideju.

Doni van de Bek Ajaks Totenhem

Real već duže vreme prati Pola Pogbu. Francuz je nezadovoljan na "Old Trafordu", Solskjer je najavio da će osvajač Svetskog prvenstva biti u Mančesteru i naredne sezone, ali navijači nisu sigurni da li ga žele u svom timu posle par zapaljivih izjava samog igrača i njegovog agenta.

Doni van de Bek bi svakako bio i više nego kvalitetna zamenu za Pogbu. Izgleda da je sve do Zidana i kakav mu profil igrača više treba.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Monday, 16.03.2020
21:11

Angažujte se svim silama i dovedite ga.

avatar
Offside
Monday, 16.03.2020
14:29

UTD u ovom trenutku sigurno nama moze da uzme pojacanje!Dajte molim vas...Ceo transfer je dogovoren i sa Ajaksom i DeBekom i ovo su totalne besmislice.