Junajtedov način - Ne poslušaju Fergija, sada moraju da plate 58 miliona više!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.10.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

Ser Aleks im je dao dobar tip, ali oni su čekali, danas je to nemoguća misija...

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Priča je sledeća, Ser Aleks Ferguson je u leto 2018. preporučio svog zemljaka Džona MekGina Junajtedu. Ovaj reprezentativac Škotske je počeo u Sent Mirenu, u Hibsima je bio tri sezone, klub je odbijao ponude Seltika, a i sam MekGin je želeo da ode u Englesku.

Godinu dana pre isteka ugovora, iako je počeo sezonu, čak i igrao u kvalifikacija za LE, Hibsi su bili prinuđeni da ga prodaju.

Koštao je oko dva miliona evra, u prvoj sezoni odigrao fantastično u Čempionšipu, najzaslužniji je što se nekadašnji evropski prvak posle tri godine vratio u englesku elitu.

Navodno, u Junajtedu su želeli da vide kako će se snaći u engleskom fudbalu, MekGin je nastavio sa odličnim partijama i u PL, i sada je jasno kakva je greška što "Đavoli" nisu poslušali Ser Aleksa, kupili MekGina i prosledili ga nekom klubu.

Solskjer je ovog leta želeo Škotlanđanina koji igra na sredini terena, ali Vila nije htela ni da čuje, MekGin je potpisao ugovor na pet godina, odnosno produžio ga za sezonu pod mnogo boljim uslovima.

Može da ide, ako neko platio 60 miliona evra. I dalje je na listi želja Mančester Junajteda, ali sada deluje da će morati da ulože veliki novac.

MekGin je u prvih šest utakmica u PL dao tri gola i jedan je od najbolje ocenjenih igrača lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Oldboy
Saturday, 05.10.2019
15:52

Ili poslušajte Fergija , dajte Pogbu za milion i onda ga kupite, pa šta košta i onda vam opet ne valja pa ga opet prodajte

avatar
Jasminn
Sunday, 06.10.2019
01:19

Drago mi je da sam uposnao tipa koji nikad nije pogrijesio. Nego "nepogresivi" sta bi ti sve uradio waooo ti bi sa Aston Vilom bio prvak

avatar
mrancic
Saturday, 05.10.2019
15:52

Junajtedu treba sportski direktor,kvalitetniji trener kadeta i znatno bolji skauting.Inače,Fergi je ostao dužan Junajtedu.Ostavio je krš ,islužen tim,i podržao je malog trenera (Mojes).,Realno je bilo da je razloge odlaska sa klupe opravdao i ,delimično ,da se neće uklopiti u nova kretanja u fudbalu i pojavu novih trenera.To se dešava sa Murinjom ali on to ne priznaje.

avatar
The Red Army
Sunday, 06.10.2019
22:24

Aj ne prdi previse, ostavio je krs tim koji je uzeo titulu bas onako lagano u njegovoj poslednjoj sezoni, sa koliko bese, 13 bodova razlike?! Nego mojes je jedna debilcina od trenera koji je doveo samo felainija (i to je kasnio pa ga platio skuplje nego sto je mogao, doveo ga kad mu istekla klauzula), da je fergi ostao pokazao bi fudbalskim znalcima kao sto si ti kako je to bila krs ekipa koja je ostala, kao sto je jelte i radio skoro 30 godina 💪 trebali su da dovedu 3 mlada perspektivna igraca, pa sledece leto jos 2,3 vrhunska igraca od 22-25 godina, a ne felainija

avatar
REVØLT
Saturday, 05.10.2019
11:27

Dobar tip:-D Valjda savet.