Juve doveo špica, odlazi Ljorente?

Autor: Boris Jovanović
nedelja 25.01.2015.
10:53
Izvor: Sportske.net

Španac nije nedodirljiv, pogotovo jer ne postiže golove kao prošle sezone. Rajola doveo konkurenciju...

Beta/AP Photo/Daniela Santoni
Beta/AP Photo/Daniela Santoni

Povezane vesti

"Kralj lavova" kako navijači Juventusa zovu Fernanda Ljorentea igra slabije nego prošle sezone. Retko postiže golove, bori se za mesto u timu sa mlađim zemljakom Moratom.

Jedan od Španaca će izgleda morati da ode, ono o čemu smo pisali još u decembru je istina, Juve se dogovorio sa Tomašom Necidom. Visoki Čeh je još uvek igrač CSKA, seljaka se po pozajmicama, jesenas je bio odličan u Cvoleu.

Njegov menadžer Rajola ga je parkirao ove zime u Kjevo, tu će sačekati da mu istekne ugovor i na leto kao slobodan igrač doći u Torino.

Šta će Juventusu Necid?

Marota smatra da Čeh bez obeštećenja može da bude među pet špiceva, kao alternativa. Juve namerava da proda Ljorentea koji je stigao pre dve sezone bez obeštećenja.

Španac ili Baskijac, ako tako baš hoćete bi mogao da se vrati u Primeru, interesantan je Valensiji, njegova cena je oko 15 miliona evra, pa je jasno koliko bi Juve zaradio.

Necid jasno neće biti u prvom planu, od napadača za narednu sezonu samo je Tevez siguran, trebalo bi da stigne i Simone Zaza, verovatno i Domeniko Berardi, jasno je da italijanski šampion želi da podmladi ekipu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ForzaJuve
Sunday, 25.01.2015
12:06

Aman bre ljudi kakav bre Necid... El Rey Leon je izmislio fudbal za njega! A ako bi vec morali Nanda da prodamo onda daj bar da vratimo Zazu ili Berardija. Nase igrace, a ne da dovodimo strance...Proradice Nando masina samo polako!

avatar
ADVOKAT
Sunday, 25.01.2015
12:14

Kako to mislis da prodate,da vratite,danDovodite? Ko ste to vi? Odakle si ti? Imas neki klub u tvom mestu da navijas? Ako nemas u svom,navijaj za prvi grad pored! Na primer,ako si iz V.Banje a grad nema klub,navijaj za Napredak! A ne tu Juventus,pa kupimo,prodamo,dovedemo !

avatar
ForzaJuve
Sunday, 25.01.2015
13:26

Iz Kraljeva sam i u Srbiji navijam tj. volim Partizan, kad vec pitas. A sta si ti i odakle si? Neki ultra Srbin, lokal patriotia? Sta, ne razumem? Jel tvoj problem za koga cu ja da navijam i sta cu ja ovde da pisem? Izrazio sam samo svoje misljenje o ovoj vesti (mogucem transferu) koja je vezana za klub za koji navijam izvan granica svoje zemlje, a to je Juventus. Za koji navijam zbog svog fudbalskog uzora i omiljenog fudbalera, sada clana uprave Juventusa, Pavela Nedveda! POZDRAV.

avatar
ForzaJuve
Sunday, 25.01.2015
13:12

FORZA JUVE ALE!