Juve i Inter, isti problem poslednjeg dana pijace, ovo je mogući scenario?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.02.2021.
10:21
Izvor: Sportske.net

Šta će učiniti veliki rivali u poslednjim satima prelaznog roka?

 EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Poslednji dan prelaznog roka u Italiji ne bi trebalo da donese neke velike transfere, razlog je jasan, najbolji klubovi nemaju novca.

Ali, i Inter i Juventus koji sutra igraju prvi meč polufinala kupa će do večeras probati da dovedu napadača.

Kod Intera situacija je teža, nema ništa od dolaska Džeka koji je nuđen i Barsi, jer nema dogovora oko razmene za Sančeza. Malo je vremena, Inter, da bi doveo novog napadača mora negde da pošalje mladog Pinamontija, a u tom slučaju Eder, nekadašnji igrač kluba bi mogao da se vrati.

On je u Suningovom Đangsu osvojio titulu u Kini, Brazilac koji je igrao za Italiju je raspoložen da ponovo nosi dres Intera, ali teško da bi bio neko veliko pojačanje.

Juventus traži Moratinu alternativu, i sada su šanse da stigne neko veliko ime veoma male, tačnije nemoguće. Kedira je odlaskom u Hertu spasao klubu šest miliona evra, mogli bi da ih utroše na neku pozajmicu, ili da dovedu Šamaku iz Đenove, koji je igrač Sasuola, no, prostor za dogovor je mali.

Koje su ostale opcije?

I daljed se pominje Gracijano Pele koji se vratio posle nekoliko godina iz Kine, kao i Leonardo Pavoleti iz Kaljarija. Što se Džeka tiče, to je zbog njegove plate nemoguća misija, čak i da Roma pristane da ga pozajmi.

Malo je vremena, čak i ako stigne Šamaka ili mladi Pikoli, igrač Atalante koji je na pozajmici u Speciji, jasno je da to nisu igrači koji će moći nešto bitno da promene, osim da pojačaju konkurenciju, a i nemaju dovoljno iskustva za pakao koji čeka Juventus u narednih pet nedelja u sva tri takmičenja.

Juve je poznat kao klub koji ne voli da kupuje u januaru, pa je malo verovatno da ćemo videti neko iznenađenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke