Juve mora u kupovinu, pojačanje iz Atletika?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.01.2018.
17:18
Izvor: Sportske.net

Neočekivani problem za italijanskog šampiona.

BETA/AP Photo/Paolo Lazzeroni
BETA/AP Photo/Paolo Lazzeroni

Povezane vesti

Juventus je ostao bez Dibale za koga se priča da je povreda teža od očekivane, da će propustiti oba meča sa Totenhemom, a povreda Kuadrada bi mogla da znači i kraj sezone za Kolumbijca.

Naime, kako je rekao Alegri, ako u ponedeljak ode na operaciju, to je dva ili tri meseca rehabilitacije, odnosno praktično kraj sezone.

Juve je pustio Pjacu u Šalke, pa bi, ako se Kolumbijac ne oporavi, ostali sa Bernadeskijem, Koštom i Mandžukićem na spoljnim pozicijama.

Zbog toga danas italijanski mediji tvrde da bi Juventus mogao da pokuša da dovede Karaska iz Atletika na pozajmicu sa pravom otkupa. Cena Belgijanca, odnosno klauzula je 100 miliona evra, hoće ga i Roma, ali on danas vredi mnogo manje, jednostavno, Simeone ne računa na njega.

Karasko bi navodno koštao 40 miliona i Juventus je spreman da ga dovede sa pravom otkupa, a da plati nekoliko miliona kako bi momak koji je dao gol u finalu Lige šampiona proleće proveo u Torinu.

Juventus večeras igra u Veroni protiv Kjeva, ima šansu da pobedom preuzme, makar na jedno veče, čelnu poziciju na tabeli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mino Rajola
Saturday, 27.01.2018
19:49

Neka daju oglas da se javi kome je istekao ugovor.Hahahahaha!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 27.01.2018
19:44

Taj Karasko od 100 pao na 40. Plasim se da je on tip igraca kojeg bi doveo Celsi. Jer mi imamo taj fetis da dovodimo krilne igrace koji ne daju vise od 5 golova u sezoni. A nama treba za desnu stranu da igra u tandemu sa Azarom i Moratom neki vrsni levonogli strelac tipa Fekir ili Grizman pa cak i onaj mali iz Bajera.

avatar
brekbaCh1
Saturday, 27.01.2018
23:16

Hahah bojim se da si u pravu. :D ... Ali budimo realni, Grizman nema sanse da dodje u Celsi, iz razloga sto dileje iz uprave ne daju velike pare za igrace. Za Fekira i nisam siguran, a svidja mi se i Malkom, gledao sam ga sad skoro.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Saturday, 27.01.2018
18:33

Cuadrado je odlican igrac kad je na terenu uvek je solidan ali previse otsustvuje zbog povrede vec nekoliko godina i mislim da ce na leto bude prodat dok mozemo da uzmemo dobre pare, a ako je tocna ta konstatacija atletiko je spreman da proda Carasco za samo 40 mil to bi bilo fantasticno resenje i kupovina Juventusa.