Juve na pragu trećeg pojačanja, kakav je scenario do kraja pijace?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 24.08.2020.
08:56
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će Pirlo dobiti vezistu koga želi, prodaje prioritet pre dovođenja napadača....

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Posle odlaska Pjanića i Matuidija, i Sami Kedira je blizu toga da napusti Juventus. On pregovara o odšteti i verovatno će vrlo brzo biti slobodan igrač.

Stigli su Artur i Kuluševski, ovaj drugi je ofanzivniji, ali jasno je da Juve želi da se oslobodi i Ramzija i da će Pirlu biti potreban još jedan vezista.

Naravno, novog sebe ne može da nađe, ali čini se da je njegova prva meta Manuel Lokateli iz Sasuola. Nekadašnji igrač Milana koga je Siniša Mihajlović promovisao u prvi tim je posle sezone na pozajmici, otkupljen prošle godine od Sasuola.

Juve veruje da će završiti posao, nudi novac i mladog Kavilju, dva kluba imaju sjajne odnose, pa će izgleda transfer uskoro biti okončan.

Alternative su Rodrigo De Pol sjajni vezista Udinezea i Tomas Parti iz Atletiko Madrida, mada je to malo verovatno.

Baner ostale lige


Napadača i dalje blokira Iguain, sa njim pregovori teže idu nego sa Kedirom, ima i veću platu, videćemo hoće li doći do dogovora. Pirlova prva želja je Džeko, Bosanac je navodno pristao, Roma hoće da se oslobodi velikog ugovora, pa postoje svi uslovi za transfer.

Navodno, Juve želi još jednog mladog napadača, postoji čak mogućnost da vrati Kina koji se nije proslavio u Evertonu.

U svakom slučaju, klub mora da prodaje, vagaju ponudu Junajteda za Koštu, a žele da se oslobode i Ruganija, De Šilja, Perina koga želi Atalanta, možda i Bernadeskija, uz sve napred pomenute.

Prema zamisli Paratićija Juventus bi trebalo da napusti desetak igrača...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Eddie Gunner
Monday, 24.08.2020
17:09

Ma treba se rijesiti Kedire, dobar je igrac ali previse problema s povredama isto kao Kosta. jos da je kutarisat Higuaina e onda bi se moglo polako pravit novi tim na krilima Dybale i Kuslevskog a lepo bi bilo kad bi Zaniolo obukao crno beli dres

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 24.08.2020
15:51
avatar
Offside
Monday, 24.08.2020
14:15

Sve ovo su previse slaba pojacanja za bilo kakav veci rezultat.Posle 9 titula u Italiji to vise ne moze da bude isto,njima treba LS a sa ovim pojacanjima su slabiji nego prosle godine.Pitanje je sta ce biti i u Italiji gde Inter radi bolji posao a u LS kada nalete na bilo koga jaceg procice kao Barsa.Ovo je jednostavno tuzno sta dovodi i zeli da dovede Juve...

avatar
DEL PIEROO
Tuesday, 25.08.2020
09:01

Ne pratis Seriju A, Kulusevski ce biti dobar poput Pogbe, sledi rekonstrukcija tima, jos 2 sezone ce biti miks iskustva i mladosti, nakon toga na red dolazi neki novi, mladji Juve

avatar
Offside
Thursday, 27.08.2020
00:15

Podmladjivanje je pozitivno ali realno Juve ima sansu ove sezone da uzme LS ako se pojaca jer su ostali veci klubovi (racunam tu i nas Real) u nokdaunu zbog krize.Sansa je da se uz kvalitetna pojacanja pojacaju i napadnu LS kada je konkurencija slabija i nikada slabija nece biti.Sledece leto se sve vraca u normalu i svi veci klubovi ce pograbiti sve sto valja i Juveu opet slede godine i godine uigravanja i trazenja tima,to je vec predug period bez LS titule ako gledate sebe (sto bi trebalo) kao veliki klub.

avatar
Forza Juventus
Monday, 24.08.2020
14:10

Več mi se ne svidja Pirlo, kada forsira Džeka... Mladje, mladje igrače molim lepo.

avatar
Mak-Juventino
Monday, 24.08.2020
13:05

Odlicno ! I Remzi ne mora da ide , nije toliko los :D Milik , ne Dzeko

avatar
johny_Juve
Monday, 24.08.2020
09:43

Koji je on car, sad ce sve ove sto je doveo, da proda... Al dobro bolje i to nego da imamo krs i lom u postavi. Mislim da Ramseyu treba jos jedna sansa, Problem jedino plata

avatar
Колатерална Штета
Monday, 24.08.2020
09:22

Tomas Parti je koliko ha znam igrač Atletiko Madrida