Juve se raspituje za napadača Boke!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.04.2020.
10:09
Izvor: Sportske.net

Fudbaler argentinskog velikana zapao je za oko italijanskom šampionu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Iako se u poslednje vreme govori o brojnim velikim imenima, pre svega o Mauru Ikardiju, Juve izgleda razmatra i opciju angažovanja mladog i talentovanog napadača, koji bi u Torinu stasavao.

Možda tako razmišljaju zbog finansijske krize koja sledi, a možda jer im se previše dopao napadač Boke Juniors Jan Hurtado.

Ovaj 20-godišnji fudbaler iz Venecuele je 2018. godine stigao iz domovine u Argentinu, potpisao je za Himnasiju iz La Plate, da bi samo godinu dana kasnije završio u Boki.

Upisao je u sezoni 2019/20 samo 14 nastupa u dresu tima iz Buenos Ajresa, postigao tek dva pogotka, ali je skrenuo pažnju jednog od najvećih evropskih klubova.

Juve je očigledno prepoznao nešto u Hurtadu, što je potvrdio i agent mladog fudbalera, koji dodaje i da pored velikog prijateljstva sa Danijeleom De Rosijem, "Vučica", za razliku od "Bjankonera", nije pokazala interesovanje za njegovog klijenta.


"Neko je došao iz Juventusa da pita za njega.

Bio je jako dobar prijatelj sa Danijeleom De Rosijem, živeo je preko puta njega u Buenos Ajresui svaki dan ga je vodio na treninge. Ipak, nisam čuo ništa od Rome, niti mi je Boka pominjala bilo kakve kontakte sa njima.

U svakom slučaju, on ostaje u Boki", izjavio je agent 20-godišnjeg napadača.

Igrao je Hurtado i finale Mundijalita sa U20 selekcijom Venecuela pre tri godine, a ima i tri upisana nastupa za seniorsku selekciju ove zemlje.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke