Juventus baš nema sreće sa Sturarom?

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 11.08.2018.
21:14
Izvor: Sportske.net

Početkom prelaznog roka je stigao Emre Čan, i tada je jasno da Sturaro može da napusti klub, a da li će na kraju ostati u Juventusu?

store.juventus.com
store.juventus.com

Povezane vesti

Juventus ima odličan prelazni rok, doveli su fantastične igrače, pa trener sada pokušava da se otarasi onih koji više nisu potrebni "Staroj dami".

Stefano Sturaro pokušava da nađe novi klub, a Juventus je u početku postavio cenu od 20 miliona evra, čak ni klubovi iz Premijer lige koji su želeli Sturara u timu, nisu bili spremni da plate toliki novac.

Na kraju je klub iz Torina popustio i pristao da pošalje dvadesetpetogodišnjeg vezistu na pozajmicu, ali izgleda da će i tu biti problema.

Naime, italijanski vezista je trenutno u Lisabonu, a svi očekuju da uskoro potpiše za Sporting, ali na kraju bi moglo i to da propadne. Navodno, Sturaru su tokom medicinskih pregleda ustanovili neke probleme, a poznato je da on nije bio na američkoj turneji zbog određenih problema, ali svi su mislili da je u pitanju mogući transfer.

"Sturaro? Dok ne bude zvanično, ja neću reći bilo šta. Postoje i drugi igrači za koje smo zainteresovani, ali vi (novinari) niste upoznati sa tim", rekao je trener Sportinga na konferenciji.

Da li će Juventusu ostati igrač više u rosteru ili će nekako naći rešenje da ga pošalju na pozajmicu?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke