Juventus - Danas stiže 90 miliona, ovo su opcije za trošenje!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 11.07.2022.
09:51
Izvor: Sportske.net

Više izgleda nema dileme...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Hasan Salihamidžić je stigao u Torino sa misijom. 

Svi očekuju da će posao biti završen, suma je oko 90 miliona evra sa bonusima i Juventus će po svemu sudeći to prihvatiti. Holanđanin želi da ode, ubedili su ga da se od Čelsija okrene Bajernu i za par dana će verovatno postati najskuplji igrač u istoriji Bavarac, ali i izjednačiti Megvajerov rekord kada su u pitanju defanzivci.

Juventusova odbrana ostaje što se kaže u fronclama, moraće da kupuju, otišao je i Kjelini, Atalanta je aktivirala pozajmicu Demirala u transfer, Rugani je praktično samo opcija na klupi, a što se tiče Bonućija njega stižu godine. Alegri ima Danila koji može da igra štopera, ali je prvenstveno desni bek.

Sigurno da Juventus mora da kupi jednog ili dva štopera, navijači gledaju ka Napulju, ali Kulibali je teška meta. Direktor Ćerubini je pokušao da pregovara sa Napolijem oko Senegalca, ali je naišao na zid.

Što se tiče Brazilca Bremera Inter je u prednosti, a teško je verovati da bi PSŽ prodao Presnela Kimpembea za neku manju sumu. Ostaju opcije poput Milenkovića i Akandžija iz Dortmunda, ali i dalje se pominje Gabrijel iz Arsenala. Juče je objavljena informacija da je Juventus spreman da uloži u budućnost kupovinom Rafe Marina iz Reala, ali ni on nije spreman za najveću scenu.

Sve u svemu biće gotovo nemoguće zameniti De Lihta, ali rešenje nemaju jer Holanđanin svim silama želi da ode, a narednog leta bi ušao u poslednju godinu ugovora. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke