Juventus doveo dva, do kraja prelaznog roka, još samo tri pojačanja!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.07.2020.
12:46
Izvor: Sportske.net

Sari već planira sa sportskim sektorom prelazni rok, neće biti velikih uzbuđenja, a siguran je u ostanak. Otići će najmanje sedmorica ili osmorica fudbalera, najveće promene u veznom redu.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Mauricio Sari je siguran da će ostati, titula je pred vratima, ali treba da prođe i Lion i plasira se u top 8, Lige šampiona, kako bi dobio poverenje ljudi iz kluba.

Ali, čini se da s obzirom da sarađuje sa Paratićijem oko prelaznog roka, ostaje siguran u svoje mesto, dva pojačanja su dovedena, Kuluševski i Artur.

Ali, to neće biti kraj promena u veznom redu, Sari i dalje traži svog pulena Žorginja koji bi mogao da stigne na pozajmicu iz Čelsija, kao i Emersona Palmijerija, levog beka "Plavaca" koji je ipak bliži Interu.

Ako ne uspe da dovede Italo-Brazilca koga je trenirao u Čelsiju i Napoliju, Sari je tražio Manuela Lokatelija iz Sasuola. Transfer je moguć kada su u pitanju Sasuolo i Juve, ali problem je što Lokateli želi da igra standardno kako bi se našao na spisku za EURO sledećeg leta.

Ostaje napadač, Zapata je preskup, Milik je i dalje opcija, dok Mendeš preko Ronalda gura Raula Himeneza. Ostaje i Džeko, ali Juve traži ipak mlađeg napadača koji će zameniti Iguaina. Uz "Pipitu" klub bi trebalo da napuste Perin koji je na pozajmici, De Šiljo, Rugani, Kedira, moguće Remzi i Matuidi, i jedan od dvojice Bernadeski ili Daglas Košta koga želi Siti.

Izgleda da se isključuje mogućnost da Juve dovede neku veliku zvezdu, Pogba je nemoguća misija, žele da smanje platni budžet i jasno da produže ugovor sa Dibalom koji će posle Ronalda postati najplaćeniji igrač u Seriji A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 22.07.2020
20:51

Kulusevski i Artur uz postojeci tim bice prejaki za Calcio. Pametno posluju i dalje mora se priznati.

avatar
holideyyy
Wednesday, 22.07.2020
18:44

Sa ovakvom politikom u prelaznim rokovima, Juventus nikada neće osvojiti LŠ. U modernom fudbalu važi ona narodna izreka, koliko para toliko i muzike !

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 22.07.2020
14:41

Luca Pelegrini , Artur , Lokateli , Kulusevski , Zaniolo :DDD

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
22:16
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
12:52

Gedo, vreme je da naucis da pises kako treba.