Juventus istakao cenu, 60 miliona, Englezi na potezu!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 27.12.2017.
09:08
Izvor: Sportske.net

Ovo bi mogla da bude jedina zimska promena, inače Juventus ne planira da učini ništa tokom januara. Nije im ni potrebno...

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Juventus ulazi u formu, ima bod manje od Napolija, čeka ih period mečeva sa slabijim rivalima, sada će se videti, uveren je Alegri, prava snaga tima.

Priče o prodaji Dibale su smešne, u Juventusu ne pomišljaju da ga se liše, tri meča je već na klupi, a suma od 70 miliona koja se navodi je premala, Juventus sigurno neće prodati Argentinca na leto, osim neke nepristojne ponude.

Čak, nude mu novi ugovor, a hlađenje na klupi bi trebalo da mu pomogne da nađe formu.

Bilo kako bilo, jedna promena bi mogla da usledi na zimu. Ako neko od Engleza ponudi 60 miliona za Aleksa Sandra, levi bek će otići.

Asamoa je prvi izbor, u slučaju odlaska Brazilca, Marota će probati pola godine ranije da dovede Spinacolu ili da kupi Darmijana iz Mančester Junajteda.

Romin Emerson će teško u Torino, ali čini se da bi i Hovedes i De Šiljo mogli da budu alternativa za levog beka. No, realnije je da Sandro ostane do leta, pa u zimskom prelaznom roku u kome Juve tradicionalno ne kupuje, neće biti velikih promena.

Prošlih zima dovodili su po jednog igrača da pojačaju konkurenciju, sada im, ako ne ode niko i ne treba niko, pa će ovo biti mirna zima za italijanskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex#10
Thursday, 28.12.2017
01:26

David Luiz i 40mil i neka ga vode :D

avatar
Nepoznati korisnik
Wednesday, 27.12.2017
19:19

Darmian plus novac

avatar
Wednesday, 27.12.2017
11:07

Treba Celsiju levi bek... Alonso je igracina ali preveliki je broj utakmica. Svi dobiju svoju sansu a tu ima i zahtjevnost utakmice veoma bitnu ulogu.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.12.2017
10:35

50 miliona funti on, 20 Vidal, 30 Malkom, 80 Fekir to je jednako 180 miliona. Napolje Luiz, Drinkvoter,Pedro, Vilijan i Bacuaji. Oni su svi po 30 manje vise i eto novca povracenog. Prodati i Kenedija mozda, Rahmana nekog sa pozajmice i u plusu smo za jos jednog solidnog rezervnog napadaca. Naravno da Celsi moze da pukne 150-200 miliona kao Siti i Junajted svako leto i bez prodaje ali niti ja zelim niti smo mi takav klub... Vratiti Zumu i Rubena. Kurtoa, Ridiger, Kristensen, Aspilikueta, Sandro, Kante, Vidal, Mozes, Azar, Fekir, Morata. Klupa: Kabaljero, Kejhil, Alonso, Bakajoko, Fabregas, Malkom i neki napadac sta znam iskusan(Baloteli, Gomez). Zuma, Zapakosta, Lotus Cik, Mosunda, Abraham da ostanu kao squad igraci i mi smo na pozitivnoj nuli a napravili tim sa kojim ni Siti nece moci da igra a ima da spice opet 200 miliona. Moze i Grizman umesto Fekira mada je ovaj bolji.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.12.2017
10:23

Zeznuo se Juventus na leto sto je zadrzao nezadovoljnog igraca. Eto vec mu je pala cena sa 70 tada trazenih na 50 miliona funti. Decko nema motiva da igra za tim koji mu placa samo 2.8 miliona evra godisnje a medju tri najbolja leva beka na svetu je. Pa toliko u engleskoj ima Kenedi a to sto nema novog ugovora je samo dokaz da 100% ide. On se sa nama dogovorio jos letos sad se samo ceka.

avatar
Mino Rajola
Wednesday, 27.12.2017
13:02

Ako Murinjo ponudi isto ili više, ode tamo jer će biti starter garantovano.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 27.12.2017
20:07

Pa bice i kod nas. To sto Alonso povremeno da gol iz prekida ne moze da zamaskira da je mnogo los igrac u polju.