Juventus kao supermarket, planiraju tri ogromna pojačanja, nude i trampu Junajtedu?!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 14.08.2020.
11:46
Izvor: Sportske.net

Lepo su zamislili, ali ovo je teško ostvarivo, pre svega zbog finansija. Ipak, da sačekamo...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus je i dalje tih, prelazni rok počinje u septembru, tačnije rade na pojačanjima, već se zna da će Kuluševski i Artur biti nova lica u klubu, da su Pjanić i Matidi otišli, ali to neće biti dovoljno.

Naime, ideja Paratićija koji je na udaru zbog loše sezone, odnosno prošlog leta je da proda Daglasa Koštu, Bernadeskija, Perina, Ruganija, Iguaina, De Šilja, kao i da klub napusti Kedira bez obeštećenja, kako bi se uštedela plata Nemca za sledeću godinu.

U Juventusu su preambiciozni računaju da će od ovih prodaja zaraditi 140 miliona evra, recimo Daglasa Koštu procenjuju na 40 miliona, Bernadeskija na 30, ostale na manje, ali čini se da će teško naći kupce po tim cenama.

I dalje se provlače informacije o prodaji Dibale, čak eventualnoj trampi za Pogbu koji je i dalje velika želja, ili eventualnom poslu sa Realom, koji je malo verovatan jer španski prvak nema novca za pojačanja.

Baner Liga Sampiona


Juventus bi dobijena sredstva, osim balansiranja poslovnih knjiga utrošio na dovođenje levog beka, pogotovo ako i Aleks Sandro ode, zatim plejmejkera, pre svih meta je Isko, kao i dvojicu napadača, Kjezu i verovatno Raula Himeneza. Ali, za to nema novca, sa ovim cenama, za pomenutu trojicu bi ima trebalo više od 150 miliona evra što nije realno, čak i da recimo ponude Fiorentini igrače u zamenu, kao i da Mendeš spusti cenu za Raula Himeneza koji vredi sigurno 60 miliona.

U ovom trenutku, još ništa nije odlučeno, mada je Pirlo razgovarao sa čelnicima, izneo svoje viđenje, krenuće od odbrane i pleja, ne smatra da je problem u napadačima, Juventus je primio previše golova. To znači da će se raditi na uigravanju odbrane, da će neki igrači poput Demirala imati veću ulogu, ali i da Kuadrado kao desni bek nema pravu konkurenciju, Danilo je uglavnom razočarao. Nema ni alternative za Aleksa Sandra, mada će se verovatno sa pozajmice vratiti mladi Luka Pelegrini.



Mnogi rešenje vide u prodaji Dibale, ili oslobađanju od Ronaldovog ugovora, što je nemoguće, jer za Kristijana nema kupca.

Šta će od svega biti ostaje da vidimo, tek Anjeli je izjavio da će tim biti podmlađen, da su već dovedeni mladi igrači, ali i da će ostala pojačanja biti na nivou Juventusa...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Friday, 14.08.2020
17:45

Juve ce sa Ronaldom, Kedirom i sa jos nekim igracima, koji su vec u godinama proci kao sto Real prolazi sa Bejlom, sedece na klupi i kadirace visoke plate! Njih nece niko da kupi oni su u godinama, jedino kad im izadje ugovor tek tada ce da se ti igraci odluce da odu negde, kao u americi ili u kini ako oh budu hteli, ovako ce da peglaku klupu za visoke plate! Dibala je buducnost Juveta, bas me cudi da ga navidno prodaju?

avatar
Adi237
Friday, 14.08.2020
15:58

Ako je ovo istina obavezno prihvatiti dobiti dibalu i onda samo kupiti van de beka iz ajaxa i to je to...sumnjam da je istina ali eto.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 14.08.2020
15:05

Mogu samo da mastaju o Pogbi

avatar
kzs.mufc
Friday, 14.08.2020
12:42

Uhhh,kakva laz.Opet ta prica...ne razumem,zasto bi juve prodavao najboljeg igraca?
dao bi im Pogbu,plus 150 miliona za Dibalu.
Pogba igra na staru slavu iz Juventusa.dao bi mu platu 30 000 dinara kako igra ne bitno.tako nesto na silu,tromo,ideja nigde,gubi lopte,davi,smara.ma on nista ne igra. a kao Pogba,koji bre Pogba.ne mogu da se setim kad je poslednji put odigrao pristojan mec. njegov odnos prema klubu je najveci razlog da ide.

avatar
Ton4i
Friday, 14.08.2020
22:28

Delim tvoje mišljenje oko Pogbe,kazu imao zavidan broj meceva "na nivou".
Po meni a i realno,to na nivou je zapravo nezadovoljavajuce,nedovoljno dobro,neubedljivo.
Saul Njiguez ili Tijago Alkantara kada bi samo zeleli da dodju,ali im se ne dolazi,mada opet Skot Mek Tominej nije los igrac i svakako ne moze biti gori od Pogbe,mada deluje defanzivnije.

avatar
Mak-Juventino
Friday, 14.08.2020
23:16

Bravo za ovaj komentar , retko realan fan Uniteda !!! Sportski pozdrav

avatar
Provokator
Friday, 14.08.2020
11:54

Da im nije bilo Dibale i/ili Ronalda, Inter bi lagano bio prvak. Bukvalno dva jedina igraca na nivou u toku cele sezone i oni bi se resili jednog ? Svasta

avatar
Zoran Krstin
Saturday, 15.08.2020
14:45

Dybali ističe ugovor 2022. Sada mu se nudi novi ugovor, ali on traži 15 mio EUR neto po sezoni, što je očigledno Juventusu (u nastaloj situaciji) previše. Logično je onda bolje prodati ga ukoliko ne produži ugovor. To je cela priča. Iako verujem da će se naći na negde 11-12 mio EUR godišnje plate, pa će produžiti ugovor.