Juventusu prekipelo, "nedodirljivi" odlazi!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 25.11.2017.
10:22
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su letos silno pogrešili što nisu prihvatili ponudu...

EPA/WILL OLIVER
EPA/WILL OLIVER

Povezane vesti

Aleks Sandro se ne da prepoznati ove sezone. Naime, levo bek Juventusa igra očajno, čak navijači smatraju da je Asamoa bolje rešenje i ako ovako nastavi, Juve će ga prodati.

Ali, teško će uspeti da uzmu ono što su odbili prošlog leta, 70 miliona evra od Čelsija.

Navodno je tada Brazilac sve dogovorio sa "Plavcima", platu od 6 miliona evra po sezoni, ali je Juve odbio da ga pusti, uz obećanje da će mu ponuditi novi ugovor.

Od toga za sada nema ništa, forma Aleksa Sandra je takva da se on zaista ne može prepoznati i čini se da je potpuno izgubio samopouzdanje.

Naravno, zimska prodaja ne dolazi u obzir, hoće ga i Murinjo za poziciju levog beka, pa bi sigurno na leto mogao da pređe u Premijer ligu. Juventus već ima spremnu zamenu, sa pozajmice iz Atalante se vraća Spinacola.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nepoznati korisnik
Sunday, 26.11.2017
06:04

Volio bih u Unitedu odlican igrac istina da ove sezone bas i ne briljira ali promjena sredine bi mu vjerovatno dobro dosla i sigurno da nije osporiv njegov kvalitet

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 25.11.2017
19:24

ove godine je zaista los ali gore od ovoga ne moze valjda ce sad podici formu

avatar
NikkiCFC
Saturday, 25.11.2017
21:43

Pa lose igra jer ga nisu pustili. Juve nikada ne zadrzava nezadovoljne igraca ali prodali su letos Bonucija i Alvesa i nisu mogli da priuste i njega. U Celsiju moze da ima 6,7,8 miliona po sezoni a u Juventusu prima 2,8 sto su smesne pare za danasnji fudbal. Zamisli ti primas 28 hiljada dinara i neka druga firma ti nudi 70 hiljada ali te primoraju da ostanes ovamo. Pa naravno da bi mio nemotivisan za bilo kakav rad.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 26.11.2017
00:14

Pa ako je to tako kao sto ti kazes onda vjerujem da ce ga prodati cim dode Spinazola i svi sretni Juve zaradio 40 mil ili vise Sandro zadovoljan i idemo dalje

avatar
mak_juventino
Saturday, 25.11.2017
13:23

Niko nije toliko lud da misli da je Asamoa bolji od Sandra !

avatar
Saturday, 25.11.2017
12:37

On ako bude isao u Englesku to je kod Kontea. Murinjo uzima Rouza i to je to.

avatar
tony zahirovic1234
Sunday, 26.11.2017
01:54

Napisao sam ti komentar nije mi bio priznat. Na raznim mjestima je pisalo da je to Azar rekao, koliko god to tebi ne prijalo čovjek zna bit realan, imaš internet i nije mi jasno kako to ne znaš. De Brujne ni u jednom trenutku nije bio direktna zamjena Azaru, općenito nijednom igraču direktno nije bio zamjena. Razlog zašto nije igrao je loš odnos sa Murinjom, De Brujne je htio odmah u prvih 11 jer je bio svjestan svoje kvalitete a Murinjo je htio da zaradi prvu postavu i to je jedini razlog zašto ga Celsi nije koristio i na kraju prodao. Ovo što si ti rekao da je zbog Azara bio klupa to je apsurd veze s vezom to nema. Naravno da ih po pasu možemo uporediti, jer je i De Brujne znao igrati krilo jednostavno je klasa za njega u tome, to što je po pasu toliko bolji ne znači da ih ne možemo uporediti isto kao i za dribling. Po sutu i lijevom i desnom, po pasu, po samoj viziji na terenu ga je lagano bolji, tebi preporučujem da odmah kažeš po tebi je bolji De Brujne po meni Azar (zadnja rečenica u zadnjem tvom komentaru) a ne da govoriš neke gluposti koje veze nemaju sa stvarnošću... Pozdrav i tebi

avatar
Mino Rajola
Saturday, 25.11.2017
12:29

Vraća se Spinacola.😂