Kakav Amarkord, Pogba na "San Siru" kao 2012. godine? Da li je ovo samo uvod?

Autor: Boris Jovanović
subota 20.03.2021.
09:24
Izvor: Sportske.net

U Italiji je Pol Pogba centalna tema!

AP Photo/Antonio Calanni
AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Pol Pogba je ušao i napravio razliku, Junajted je u četvrtfinalu iako možda nisu zaslužili protiv Milana, ali dovoljno je da Francuz napravi jedan potez i da cela Evropa priča o tome.

Italijani su se vratili u 2012. kada je kao nepoznat igrač stigao u Seriju A, već na prvom treningu u Juventusu su videli kakvo su blago dobili, a iako ga je Konte postepeno uvodio u tim, Pogba je već na prvoj utakmici "Berluskoni" kupu pokazao da će biti klasa.

Solskjer je posle meča rekao da je Pogba igrač koji pravi razliku, međutim, teško da će Francuz promeniti odluku. On i dalje želi da ode, tu nema nikakvih promena, kada je ugovor u pitanju, a on traje još 15 meseci. Na leto ulazi u poslednju godinu, videćemo šta će "Đavoli" učiniti, ali sigurno da ne mogu da dobiju 105 miliona (bez provizija) koje su platili Juventusu pre pet godina.

Juve će pokušati navodno sve da vrati Pogbu u svoje redove, on je raspoložen, sigurno da će probati i da nekog igrača ubace u trampu, ali ti koje traži Junajted ne dolaze u obzir. Juve bi eventualno probao da se oslobodi Ramzija ili Rabioa kao deo sporazuma, no, Junajted bi Dibalu, što se tiče priče oko Kristijana Ronalda, ona nije realna, jednostavno. "Đavoli" imaju druge planove i neće se vraćati u prošlost.

Ipak, veći problem bi mogao da bude Pogbin ugovor. Naime, Juventus nema dovoljno novca, osim ako se ne oslobodi Dibale ili Ronalda, najviše što mogu da ponude su 9 miliona plus bogati bonusi. Nedved računa da će Rajola ubediti svog pulena, ali je razlika u odnosu na 15 miliona koje prima u Junajtedu prevelika.

Doduše, Pogba nema mnogo opcija, u PSŽ neće, Real je čini se nemoguća misija, a Juventus gde ga čekaju raširenih ruku za njega je svakako najbolje rešenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke