Kakav bi ovo transfer bio za Arsenal, Barsa očajna u potrazi za vezistom!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 01.08.2018.
20:25
Izvor: Sportske.net

Iako je Barselona rekla da je mladi Francuz nedodirljiv, možda i nije baš tako!?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Barselona očajnički pokušava da nađe veznog igrača koji joj nedostaje. Klub su napustili Andres Inijesta i Paulinjo, pa je potrebno da neko nadomesti njihov odlazak. Pominjala su se mnoga imena, najviše Tijago Alkantara, ali izgleda da je Bajern odlučio da proda Vidala, a Tijago da ostane u ekipi.

Najnovije informacije iz Španije govore da ovaj katalonski klub želi Arona Remzija u svojim redovima, ali Arsenal se neće tako lako odreći Velšanina, pogotovo jer je njihovom menadžeru za oko zapao mladi Dembele.

Arsenal će izgleda pristati jedino na razmenu, uz doplatu. Dembele je prošlog leta stigao na "Nou Kamp" u transferu koji je iznosio 105 miliona evra!

Francuz nije opravdao uloženi novac, ali i brojne povrede su ga sprečile da pokaže pun potencijal. Mnogo se očekivalo od ovog mladog momka, ali da li ima kredita za još jednu sezonu u španskom velikanu?

Eron Remzi Aaron Ramsey

Čelnici Barselone tvrde da je dvadesetjednogodišnji napadač nedodirljiv, ali poslednje informacije kažu da oni pregovaraju sa Arsenalom, a potencijalni trejd bi definitivno više odgovarao engleskom klubu.

Bartomeu Dembele Barsa

Aron Remzi ima 27 godina i u Arsenalu je od 2008. godine. Nikada nije pokazao puni potencijal, ali imao je neke svoje blistave momente u Arsenalu. Poznato je da kada on postigne gol, poznate ličnosti strepe.

Ono što ide u prilogu da će Dembele možda napustiti klub je to što je Barselona dovela Malkoma, igrača koji igra upravo na poziciji na kojoj igra mladi Francuz.

Unaj Emeri je doveo dosta novih igrača i totalno rekonstruistao Arsenal, a on želi za kraj prelaznog roka još jednu bombu u napadu, možda upravo Dembele bude bomba za kraj prelaznog roka.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 02.08.2018
00:55

Nikako za razmenu.Remzi je motor tima,sredina bez njega nista.Trazili su stalno Beljerina,eno im sada on umesto Remzija.I onako je ocaj u poslednje vreme.Jedino ako dovedu adekvatnu zamenu za Remzija al to je manje realno u ovom roku.

avatar
Lazar Mandic
Wednesday, 01.08.2018
23:24

Dembele da, ali Remzi je neko ko je mentalitetom i motivacijom na terenu kao motor u guzici mnogima! Ja ga ne bi dao, pre bi dao Beljerina za i dodao 50 miliona... a onda doveo nekog kvalitetnog desnog beka u zadnjem momentu! Sportski pozz

avatar
deki trbic
Wednesday, 01.08.2018
22:24

za Ramzija vazi samo ako da gol glavom da onda neka slavna licnost umre...xD

avatar
Ogist Kont
Wednesday, 01.08.2018
21:04

Želim Dembelea, ali ako ode Remzi, vezni red Arsenala će biti presmešan. Eventualno, ako bi se opametili i doveli N'Zonzija, možda bi Remzijevo odsustvo manje bolelo, mada njih dvojica nikako ne mogu biti posmatrani kao isti tip igrača. I sa Remzijem, N'zonzi Arsenalu treba, možda i više nego dobro krilo.

avatar
JC\'90
Wednesday, 01.08.2018
21:03

Kakve smeske. Pa Rafinja je bolji od Ramzija. Ovo se nikad nece desiti

avatar
jack wilshere
Wednesday, 01.08.2018
20:53

Remzi nije ispunio potencijal, covjek ima 100+ golova i asistencija, a igrao zadnjeg veznog, igrao na krilu, imao lom noge, svake godine tri mjeseca povredjen... projektovan za kapitena, i sve to sa 27 godina...
Da je ispunio potencijal, bio bi onda u rangu Mesija..

avatar
el Lobo
Wednesday, 01.08.2018
20:52

Arsenal nije nista napravio ako dodje do razmene plus doplata. Aron je potrebniji timu u ovom trenutku. Naravno, voleo bih da vidim Dembelea u timu, moze da postane igrac top klase.

avatar
Alex#10
Wednesday, 01.08.2018
20:35

Dembele da ali ne po cenu Remzija

avatar
Gunarson
Wednesday, 01.08.2018
21:57

Sto to? Jedino mi zao Remzija jer je dugo u klubu inace nista posebno ne pokazuje od one sezone kad je Arsenal uzeo FA kup posle devet godina. Tad je bio fenomenalan. Nemojte samo o tome da je proglasen za igraca godina kad svi znamo da to nije, navijace izgleda bilo sramota da levi bek bude POTY pa su glasali za popularnijeg. Meni je nerealno da Barselona na ovo pristane.

avatar
Alex#10
Thursday, 02.08.2018
17:31

Ne znam. Nekako mi je uvek bio bas drag igrac. A i samo je sada on ostao od svih onih igraca sa ostrva iz te neke malo starije garde, da tako kazem. Svi su otisli (Ox,Teo, Jack...).

avatar
Fan Celsija
Wednesday, 01.08.2018
20:34

Realnija je trampa Pogba - Dembele.