Kakav dan čeka Juve, dva ogromna pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 18.06.2018.
22:58
Izvor: Sportske.net

"Bjankoneri" pred realizacijom dva velika transfera.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, bivši vezista Liverpula Emre Džan će do kraja nedelje i zvanično postati igrač Juventusa.

Nemački reprezentativac je već godinu dana na radaru Juvea, zbog prvaka Italije nije produžio saradnju sa "Redsima", pa je napustio "Enfild" po završetku sezone i sada je slobodan igrač.

Prema pisanju italijanskih medija, Džan je stigao u Torino, a u petak će biti podvrgnut lekarskim pregledima, pa bi za vikend trebalo i zvanično da bude predstavljen kao novo pojačanje "Stare dame".

Emre Can

Ali, to nije sve, kako prenose brojni italijanski mediji, Juventus je postigao i dogovor sa Valensijom oko kupovine portugalskog internacionalca Žoaa Kansela.

Kanselo je minulu sezonu proveo na pozajmici u Interu, dobro se pokazao, "Neroazuri" su imali mogućnost do kraja maja da ga otkupe za 40 miliona evra, ali nisu skupili novac, te se on vratio na "Mestalju".

Ipak, neće se dugo zadržati, postignut je dogovor između španskog i italijanskog kluba i Kanselo bi uskoro trebalo da pojača redove "Stare dame".

Očekuje se da Kanselo i u Torino stigne na pozajmicu, ali sa obavezom otkupa, pa će Juve narednog leta na račun Valensije uplatiti 40 miliona evra.

Kanselo

Njegov dolazak ne isključuje i potencijalni transfer Matea Darmijana, kako Juve planira da dovede i italijanskog internacionalca iz Junajteda, ali pokušava da snizi cenu, jer "Đavoli" traže 20 miliona evra za njegove usluge.

U svakom slučaju, Juve obavlja strašan posao i ovog leta, već su angažovali Spinacolu, Kaldaru, Matiju Perina i mladog Favilija, a na pragu su da dovedu i Džana i Kansela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR
Tuesday, 19.06.2018
20:48

Odbio je produzit ugovor zbog Italijansog prvaka....Tekst je treba pocet Emre Can je u Liverpulu visak te se seli u Torino, za njega nije bilo mjesta u Liverpulu pa krece put Juventusa....Samo realno treba pricat, dobio je bio ugovor u kojem mu nije garantovano da ce igrat prvu postavu sto je on posle odbio pa se dvoumio vjerovatno oko plate jer bolje i sjedit na klupi u Liveroulu nego igrat za Juve a imat platu duplo manju. U svakom slucaju nikakav gubitak, mozda i jest jer ide dzaba a mi smo ga Leverkusenu platili 15 tak miliona, odigro je solidno za tu cifru...Sretno Care

avatar
3x3
Monday, 18.06.2018
23:46

Dokle vise ove vesti o Dzanu?

avatar
juve mojsa
Monday, 18.06.2018
23:23

uuu bree kako sibamo ovaj merkatooo :DDDD juveeee

avatar
The_Matrix
Monday, 18.06.2018
23:18

Prvo Dzan je povremeni reprezentativac, a ne kao sto ste napisali u tekstu. A sto se tice Kansela ne treba da zurite sa objavljivanjem kako je sve zavrseno 😁😁

avatar
NikkiCFC
Monday, 18.06.2018
23:14

Znaju li nesto drugo sem da dovede igrace iz rivala ili koji su igrali za rivale? Iguain, Pjanic, Kanselo, Benetia, Pirlo, Zambrota, sad hoce SMS-a...

avatar
Consigliere 1927
Monday, 18.06.2018
23:18

Ma sudije su njihova najveca pojacanja. Nema tu sta vise da se prica, trula tema svima.

avatar
Amalainter
Tuesday, 19.06.2018
09:07
avatar
Goran.984
Monday, 18.06.2018
23:18

Zambrota..haaaa.. moj momak,covek igrao u malim klubovima pre Juvea...