Kakve škrtice! Evo koga će Poketino morati da proda, kako bi kupovao na leto!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.04.2019.
08:48
Izvor: Sportske.net

Nije jasno šta još može da uradi kako bi Danijel Levi izdvojio novac. Sve je navodno otišlo u novi stadion, ali Totenhem dva prelazna roka nije kupio nikoga. A opet, igraju polufinale Lige šampiona...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kada je kupovina igrača u pitanju, znate i sami, Totenhem bi da skupo proda, a kupio za siću.

Politika poslovično škrtog Danijela Levija se isplaćuje, pre svega zbog sjajnog rada Poketina. Iako mu zameraju da ne osvaja trofeje, ako se pogleda rezultat u odnosu na uloženi novac, Argentinac je napravio sjajan posao u severnom Londonu.

Sprečili su ga da ode u Real, potpisao je novi ugovor, želi pojačanja, ali sa budžetom koji je opredeljen za naredni prelazni rok, to je nemoguća misija, dobiće samo 70 miliona evra.

Međutim, ako proda neke igrače, to bi moglo da bude uloženo u pojačanja.

Eriksen i dalje odbija novi ugovor, ako se ova igra nerava nastavi, Danac bi na kraju mogao da završi u Realu, ali cena je paprena, veća do 100 miliona evra.

Danijel Levi je poznat kao najtvrđi pregovarač u evropskom fudbalu, ali ovde su mu ruke vezane, Eriksen ima ugovor do 2020.

Tobi Alderveireld bi mogao da ode, ako neko aktivira klauzulu iz njegovog ugovora, ona iznosi 30 miliona evra, pominjan je ranije Junajted, mada velikog interesovanja za Belgijanca i nema.

Na prodaju su još bekovi Rouz i Tripije, kao i N'Kudu koji je na pozajmici u Monaku, a klub bi mogao da napusti i Vanijama.

Situacija je sledeća, ako Eriksen ostane, Poketino se nada da bi prodajama mogao da skupi još nekih 70 ili 80 miliona evra, pa bi letnji budžet bio oko 150 miliona, možda dovoljno da se dovedu novi levi bek i napadač koji bi bio podrška za Kejna.

Poketino smatra da jedino dovođenjem vrhunskih fudbalera, odnosno onih skupih može da odvede tim na sledeći nivo i da se uključi u bitku za trofeje naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo Realni
Friday, 19.04.2019
15:12

Otici ce njima Eriksen za dz, jer ovaj "najtvrdi pregovarac" 100 miliona dobit nece...

avatar
Anonymous Official
Friday, 19.04.2019
15:11

Nije 30 vec 25mil, mada velikog interesovanja za Belgijanca i nema? Ovo je strasna laz pa otimat ce se za njega na ljeto.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 19.04.2019
10:01

Ako ne uspe sa Solskjaer-om, Junajted pod hitno da dovodi Poketina sledece sezone pa bila klauzula 100miliona.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 19.04.2019
09:30

Totenhem je u rascepu, poput Evertona, samo sto postize daleko bolje rezultate od plavih iz Liverpula. Naime, nisu dovoljno veliki da privuku najvece sponzore i ugovore, a previse su veliki da bi bili u rangu sa jednim Sautemptonom i sl.
Stadion im je prelep ali je omca oko vrata, nesto slicno smo videli i sa Arsenalom kad su otvorili svoj stadion. Par rokova su dosta stidljivo trosili sto se kasnije odrazilo na rezultate.

avatar
zabac86
Friday, 19.04.2019
13:15

Koji crni rascep!? Pa Totinhem ima dobre rezultate godinama unazad. Još kad uzmemo činjenicu da jako slabo kupuju rezultati su i više nego dobri. Za par godina će Totinhem biti jedan od 5 najbogatijih klubova na svetu. A sponzori će se otimati oko njih. Činjenica je da su preumorni igrači jer se već godinama bore sa istim timom jer slabo kupuju pa nema puno igrača u rotaciji ali kad dođe sve na svoje biće to jedna jako brutalna ekipa.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 19.04.2019
23:17

U rascepu jer jos nisu dovoljno veliko ime da igraci dolaze kod njih zbog "statusa" a predaleko su od ostalih "malih" timova.

avatar
JC\'90
Friday, 19.04.2019
09:29

Eriksenu ce tesko naci zamenu, mozda jedino Tadic ili Zijes. Takodje i Tripijeu, sjajan bek. Rouz takodje ali tu vec imaju Bena Dejvisa koji je idto odlican igrac.

avatar
zabac86
Friday, 19.04.2019
13:17

Moje mišljenje je da Tadić i Ziješ nisu ni primirisati Eriksenu. Tadić ima samo dobru sezonu. Eriksen je brutalan godinama unazad. Ziješ jednu utakmicu jako sebičan, drugu dodaje i kad je gol prazan. Rouz svoje završio. Jedino Tripije ne zaslužuje da ode jer je baš odličan bek i mislim da treba da ga zadrže.

avatar
Mani2
Friday, 19.04.2019
08:58

U Tottenhamu je sve zaledjeno do finala ili polufinala LS.Doduse oni nemaju zasto da prodaju ili kupuju.U ovako dobroj situaciji treba dovoditi manje poznata i manje pompezna imena ocekujuci napredak takvih likova uz efektivu koju imaju.