Kamerunac na radaru Liverpula?

Autor: Lazar Mitrović
četvrtak 17.12.2015.
23:50
Izvor: Sportske.net

Menadžer Liverpula Jirgen Klop bi uskoro mogao da pojača odbranu kupovinom u svojoj domovini.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Kako se bliži zimski prelazni rok, sve više fudbalera se dovode u vezu sa klubom sa 'Enfild Rouda'.

Klop će na zimu imati priliku da dovede igrače po svom ukusu i sigurno će se opredeliti samo za fudbalere koje je uveren da bi svojim kvalitetom mogli da unaprede igru engleskog giganta.

Iako mnogi očekuju da će Nemac pazariti u svom bivšem klubu, engleski mediji navode da bi novo pojačanje moglo da stigne iz najljućeg rivala - Šalkea.

Tako bi kamerunski reprezentativac Džoel Matip mogao da pojača 'Redse'.

24-godišnjak je igrač po Klopovom ukusu, i pored defanzivnih kvaliteta, on ima sjajnu tehniku i osim na poziciji štopera, koja mu je trenutno primarna, može da odigra i na mestu zadnjeg veznog igrača, što je činio u prošlosti.

Kamerunac bi mogao da bude dugoročno rešenje za odbranu Liverpula, i mogao bi da bude pravi zalog za budućnost.

Klub sa 'Enfilda' ima dosta kadrovskih problema u poslednjoj liniji tima, nakon Mamadua Sakoa se povredio i Dejan Lovren, pa bi pojačanje konkurencije u zadnjoj liniji tima bilo od velike važnosti.

Kako navode englski mediji, realnije je da se ovaj transfer ipak realizuje narednog leta nego u pretstojećem prelaznom roku.

Germany Soccer Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 18.12.2015
14:08

Šta je ovo, gde ste komentatori? Da li ste svi vi u stvari zapadni plaćenici pa ste sad svi na prazničnim ručkovima i večerama ?

avatar
Jurgen Klopp BVB
Friday, 18.12.2015
10:00

Bolji od svih Liverpulovih štopera, bolji štoper i od Howedesa! Među top 5 štopera u BL!

avatar
XL
Friday, 18.12.2015
20:32

Ne pratim BL ali vidim da je mnogo hvaljen svugde gde udjem da citam, pogledam statistiku ili sl. Dugo godina igra standardno a ima samo 24 godine, verujem da bi bio dobro pojacanje...

avatar
MANUTD
Saturday, 19.12.2015
13:56

Ocemo o neki tvojim kontradiktornostima i tome kako menjas misljenje onako kako vetar duva? Oces o tome kako te redovno pokopavam, kao na primer Kalderonovom izjavom? Decak, ne mozes da diskutujes sa mnom o nicemu na ovom svetu.nTo sto nema odgovora ne znaci da nisam odgovorio, na sve imam repliku to se da primetiti. A to sto mi mnogo komentara odobreno nije do mene u nekim slucajevima. Ko koga pokopava vidimo vec 2 sezone, jer sve sto si pricao posle Rodzersove uspesne sezone je palo u vodu 100%. Od tad nas niste pobedili( 5 utakmica u nizu, 5 poraza tvog kluba). Mogu naci pregrst komentara gde ti meni nisi odgovorio, jer te dobijam u diskusijama vec neko vreme. Uostalom i nik si promenio zbog mene. Ne kometnarises od 15. februara ove godine jer si cesto komentarisao neke nase diskusije od ranije. Providan si. Tvoje fudbalsko znanje najbolje oslikavaju medjusobni dueli, ucinak igraca, kao i stanje na tabeli. Sve si promasio sto se moglo promasiti. Cini mi se da si govorio o tome kako su Lalana i Lovren medju najboljim plej i odbrambenim igracima svojevremeno, nakon potpisa za liverpul. Ne razumem kako takve igracine koje liverpul ima stoje tako lose na tabeli sa tako famoznim i vanserijskim trenerom.

avatar
MANUTD
Friday, 18.12.2015
22:04

Odgovori na koja tvoja pitanja? Za razliku od tebe ne izbegavam odgovore, ne menjam nikove kada me neko dobije u diskusiji i ne bezim sa sajta. Uvek sam tu. A sto se tice Van Gala, Nolito je govorio o USPESIMA u poslednjoj DECENIJI, ne o celokupnoj karijeri. Ne kazem da je Hidink los trener, svasta, samo mislim da u poslednjoj deceniji nema velik uspeh. Van Galovo trece mesto na SP, kao i titule sa AZ i Bajernom su ipak neki trofeji.

avatar
Делија_момак
Friday, 18.12.2015
06:32
avatar
Gorčilo
Friday, 18.12.2015
01:14

Ne bih bio presrećan kada bi Klop doveo Matipa. Ima puno boljih na tržištu od njega.