Kepa je bivši, druga ponuda završava posao?

Autor: Stefan Matić
subota 29.08.2020.
23:15
Izvor: Sportske.net

Lampard rešava veliki problem.

EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool
EPA-EFE/Adam Davy/NMC/Pool

Povezane vesti

Čelsi je ubedljivo najaktivniji na tekućoj transfer-pijaci.

"Plavci" su doveli sijaseta fudbalera, neke smo imali prilike da vidimo i u večerašnjoj pripremnoj utakmici protiv Brajtona koja je završena 1:1, Verner je upisao prvi gol.

Pitanje golmana je veliki problem, jasno da je Kepa daleko od kvaliteta potrebnom Čelsiju za povratak u ciklus osvajanja titula, dok je Kabaljero preiskusan.

Bilo je navoda da će se pokušati sa Donarumom, ali francuski mediji navode da su "plavci" poslali drugu, poboljšanu ponudu od 20 miliona evra za golmana Rena Eduarda Mendija.

Senegalac večeras nije bio u timu protiv Monpeljea, prethodnu utakmicu je odigrao svih devedeset minuta. Ovo može značiti i da je dogovor postignut, ostaje nam da sačekamo još par dana.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 30.08.2020
09:08

Ne znam jel ovoga dovode da bude prvi golman, ali ako Kepa ostane, braniće Kepa...

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 30.08.2020
03:34

Kepa zasluzuje jos jednu sansu da se pokaze kao u prvoj sezoni kada je skidao zicere i branio odlicno.Nadam se da angazman Cecha moze da urodi plodom meni ne ide u glavu da se sroza jedan golman koji je bio najbolji golman spanske lige i koji je placen 80 miliona kao golman za dugorocno rjesenje.Bolja je opcija dovesti kvalitetnu konkurenciju Kepi u vidu Popea ili Onane nego da isti ode iz kluba .Ako se Kepa ne bi popravio sa ojacanom ekipom i odbranom onda je jasno da bi Onana ili Pope branio a on otisao na klupu.A sto se tice Caballera prestar je da bude 3 golman a kamoli rezerva kao drugi.

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 30.08.2020
20:56

E to nece moci, imaju on 40 sansi i vise, nije se pokazao, Hvala na svemu Ciao prijatno.

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 30.08.2020
00:19

Ove bede ne mogu brajton da pobede, ne treba njima golman nego trener

avatar
CFC-Macedonia
Sunday, 30.08.2020
20:55

govori navijac propale dinastije koji ne mogu jedan kopenhagen pobediti....drzite se vi onog zuckastog vasega. Lamps je za njega Trenercina.