Kinezi nude bogatstvo Radoviću!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
11:52
Izvor: Sportske.net

Prvotimac Legije nalazi se na meti kineskog drugoligaša Hebei Kina Fortuna koji mu je ponudio šest puta veću platu od one koju trenutno ima u varšavskoj Legiji.

legia.com
legia.com

Povezane vesti

Čelnici kineskog drugoligaša Hebei Kina Fortuna imaju puno poverenje u izbor Radomira Antića zbog čega sportski sektor ne žali novac za realizaciju transfera igrača koji se nalaze na spisku bivšeg selektora Srbije.

Pisali smo o tome da je Nenad Milijaš realizovao transfer u Hebei i da će za dve sezone dobiti 3 miliona evra, dok je Manisi uplaćeno 600.000 evra za obeštećenje.

Naredna meta ovog kineskog drugoligaša biće Miroslav Radović a samo od varšavske Legije zavisi da li će srpski internacionalac put Dalekog Istoka krenuti već sada ili tek na leto.

Poljski mediji javljaju da je Miroslav Radović dobio "nepristojnu ponudu" od Hebeija što podrazumeva godišnju zaradu šet puta veću od one koju trenutno ima u Legiji.

Bivši fudbaler Partizana nedavno je potpisao novi ugovor sa Legijom a povišica od 15% podrazumevala je povećanje zarade na 1.000.000 dolara po sezoni.

Viša matematika nije neophodna da biste shvatili koliko bi Radović zarađivao po sezoni u Kini, dovoljan je prost račun. Srpski internacionalac imao bi godišnju zaradu od 6 miliona dolara čime bi finansijski obezbedio naredna tri kolena.


Podrazumeva se da realizacija transfera zavisi i od Legije koja je pre potpisivanja novog ugovora sa Radovićem "cenila" ovog fudbalera na 500.000 evra. Mediji u Poljskoj pišu da bi šampion te zemlje sada pristao da proda Radovića za 1.000.000 evra pa nam ostaje da vidimo hoće li Kinezi reagovati već sada ili će čekati leto.

Kineski klubovi mogu da budu aktivni na transfer tržištu do 27. februara kada se spušta zaveza na zimski prelazni rok u toj zemlji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
13:08

E, ovi Kinezi stvarno krecu u osvajanje sveta, a pocinju od Srba:-) Curcicu, pozovi coveka!