Klop ima plan za još strašniji napad Liverpula, cena - prava sitnica!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 20.01.2020.
17:11
Izvor: Sportske.net

Kakav bi ovo bio posao "redsa"...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul je na dobrom putu da konačno osvoji titulu prvaka Engleske, što bi bio dodatni vetar u leđa Jirgenu Klopu da naredne sezone napravi još moćniji tim.

Pravo je pitanje - da li je tako nešto izvodljivo?

Nemački Bild tvrdi da jeste pošto je Liverpul ponovo aktuelizovao priču oko dovođenja Tima Vernera, sudeći po natpisima tog lista.

Sjajni napadač Lajpciga procenjen je na 60 miliona evra što "redsima" neće predstavljati apsolutno nikakav problem, a dodatni razlog za optimizam predstavlja informacija da bi Nemac voleo da sarađuje sa Klopom na Enfildu.

Verner rešeta i ove sezone, na 26 mečeva postigao je 25 golova u svim takmičenjima, pa se postavlja pitanje kako će ga Liverpul koristiti pored trija Mane-Salah-Firmino.

Timo Verner

U trci za 23-godišnjeg fudbalera je i Čelsi koji je ove zime konačno dobio dozvolu da kupuje igrače, te nema sumnje da nas očekuje zanimljiva borba za potpis sjajnog Vernera.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Opet Anonymous
Tuesday, 21.01.2020
16:46

Werner nista losiji nije od Firmina po meni je cak i bolji pogotovo sto se tice zavrsnice jedino je po tehnici slabiji...

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Tuesday, 21.01.2020
07:42

Sa obzirom da Salah propušta početak sezone zbog obaveza sa Egiptom (ja mislim da je kup konfederacija u pitanju), a da onda i Mane i Salah propuštaju 5-9 utakmica u januaru zbog Afkona definitivno se otvara mjesto da Liverpool dovede jednog novog napadača koji će zagarantovano imati dosta minuta.
Werner, Sancho ili Mbappe... zna se koga bi svaki navijač najradije doveo ali Mbappe je preteška misija vjerovatno. Sanho i Werner su već veoma realne opcije sa time da je Werner realnija jer Liverpool ima u akademiji Eliota koji je već na nivou startera neke ekipe iz donjeg dijela tabele iako ima samo 16 godina. Mislim da se Sancho neće dovoditi jer je problematičan i jer bi se njegovim dovođenjem gušio Elliott.
Prema tome Werner ostaje najrealnija opcija. Prvo bi igrao kao zamjena i rotacija za ovu trojku naprijed da bi polako za nekih godinu dvije kada krenu da gaze u 30e ovi iz ubitačne trojke on postajao sve standardniji pa i prvotimac vjerovatno

avatar
Marjan
Tuesday, 21.01.2020
01:57

Prodas Salahmudina za šleper love recimo Barceloni(umesto Neymara),Firmina povučeš korak nazad i Švaba u špicu-bombonica

avatar
RaZZoR (6xx)
Tuesday, 21.01.2020
01:44

Bajern je već odbio , Celzi nije u fazonu jer ima ponudu Kloppa , kako ga ubaciti u tim pored udarne trojke ne brinite neće bit niko prodat, formacija 4-2-3-1, Verner udarna igla, Mane i Salah po bokovima a Bobi iza Vernera zargonski rečeno,Firmino bi bio desetak,što i jeste samo je Klop od njega napravio prvo lažnu devetku a onda i klasičnog špica.

avatar
Jasminn
Tuesday, 21.01.2020
00:10

Ne vjerujem da bi Verner pristao da sjedi na klupi.

avatar
äxwell
Thursday, 23.01.2020
00:48

Ako je dovoljno dobar to ne bi trebala biti prepreka.

avatar
Fudbalfreak
Monday, 20.01.2020
20:57

Ima i te kako. Na ovaj nacin on moze bobija da vrati u vezu i da mu odrijesene ruke uz njega keita i eto veze milina salah i mane lo krilima a verner u ulozi razbijaca Fabinjo ili hendo na "osiguracu" i pozadi standardno

avatar
xman
Monday, 20.01.2020
19:21

Posto pretpostavljam da ce svi da pitaju dje bi igrao..jedna opcija je da Firmino bude iza tog trija, mada je to previse ofanzivno, imajuci u vidu kakve bekove imamo..a druga je da rastereti taj trio, da malo bolje raspodijele utakmice, jer ce sledece sezone opet imati previse obaveza ako zeli da napadne apsolutno sve trofeje. No, s obzirom da se vijest pojavila u medijim mnogo prije ljeta, sumnjam u nju

avatar
Бојовић Милан
Monday, 20.01.2020
18:59

Mislim da će Verner u Bajern, obično kod njih završi sve najbolje iz Nemačke...a i gde bi igrao u Liverpulu pored ove trojice?

avatar
deki trbic
Monday, 20.01.2020
20:17

Nece u Bayern vec sigurno ostaje tu gde jeste...mozda u Celzi ako ne dodje Dembele

avatar
Red Demon
Monday, 20.01.2020
18:43

ne vidim gde ima mesta za vernera u ovom liverpulu

avatar
sasa lesa
Monday, 20.01.2020
19:25

Meni se sve više čini da će Salah da ode na kraju sezone. A i da ne ode, uvek može da rotira i da ima uvek odmornog napadača. Ja bih iskreno voleo da dođe Timo jer je dečko prava mašina za golove i ne bih žalio da se odreknemo Salah zarad njega.

avatar
Karambol
Tuesday, 21.01.2020
01:06

Imalo bi mesta,Verner u spicu,a Firmino iza njega kao sto je igrao pre..ali nadam se da ce ga Bajern kupiti na leto jer je mali prava zverka