Kolarov uskoro u novom dresu!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.08.2020.
20:10
Izvor: Sportske.net

Dogovor postignut.

EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIAN
EPA-EFE/RICCARDO ANTIMIAN

Povezane vesti

Kako javlja Fabricio Romano, otklonjena je i poslednja dilema, Aleksandar Kolarov se iz Rome seli u redove milanskog Intera.

Reprezentativac Srbije je velika želja trenera "Neroazura" Antonija Kontea, jer može da pokrije poziciju uz levu aut liniju u 3-5-2 formaciji, ali može da igra i sa leve strane u odbrambenoj trojci.

Uz to će biti od velike pomoći i pri prekidu, Inter ima sjajne skakače, a sada će imati još jednog sjajnog izvođača prekida, koji će biti i direktna pretnja iz slobodnih udaraca.

Romano je još danas preneo da se Kolarov dogovorio sa "Neroazurima", a sada je obelodanio i da je transfer praktično kompletiran.

Sve će biti gotovo u narednih par sati prema njegovim informacijama, Roma će zaraditi dva miliona evra na ime obeštećenja.



Kolarov je profesionalnu karijeru počeo u Čukaričkom, iako je ponikao u Zvezdi, potom je godinu dana proveo u OFK Beogradu, pre nego što ga je Lacio otkupio za 925 hiljada evra.

U Rimu je izrastao u beka svetske klase, što nije promaklo ni Mančester sitiju, koji ga kupuje leta 2010. godine za preko 20 miliona evra, što je u tom trenutku bio jedan od najvećih transfera defanzivaca u istoriji.

U Engleskoj osvaja dve titule, dva trofeja u Liga kupu, jedan u FA kupu i jedan u Komjuniti šildu, prethodno je sa "Nebeskoplavima" u Italiji osvojio Kup i Superkup Italije.

Nakon sedam godina u redovima "Građana" vratio se u Rim, ali je potpisao za ekipu Rome, iz koje se nakon 132 nastupa i 19 golova seli u Inter u svojoj 34. godini.

Kapiten reprezentacije Srbije je dres sa državnim grbom nosio u 90 navrata, postigao je i 11 pogodaka.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mad Max
Friday, 28.08.2020
22:55

Брат Коларов у 35. години прелази у вероватно шампионски Интер, који ће играти ЛШ. Браво. Иако ће бити у ротацији, покриваће две позиције и сигурно ће имати минуте. Одличан потез.

avatar
Oldboy
Friday, 28.08.2020
23:53

A i konačno neko da može slobodnjak da šutne