"Kolćonerosi" pronašli pojačanje u Buenos Ajresu?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.12.2018.
13:08
Izvor: Sportske.net

Simeone se oduševio njegovom partijom u finalu Kopa Libertadores.

EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Kako prenosi "ESPN", Ćolo Simeone je naložio upravi Atletiko Madrida da mu na raspolaganje stave fudbalera Boke Juniors Najtana Nandeza.

Urugvajac je bio jedan od najistaknutijih igrača Boke u finalu Kopa Libertadores protiv Rivera, u revanšu, koji je iz bezbednosnih razloga odigran na "Santijago Bernabeu", sjajno je asistirao Benedetu kod prvog gola na utakmici (River nakon produžetaka slavio sa 3:1).

Izgleda da je baš nastupom u ovoj važnoj utakmici kupio Simeonea, koji želi da pojača opcije u veznom redu, pa je pitao upravu da angažuju mladog urugvajskog reprezentativca.

Ovaj 23-godišnji fudbaler predstavlja budućnost urugvajske reprezentacije, skrenuo je pažnju brojnih evropskih klubova, a osim Atletika interesovanje su pokazali i Njukasl i milanski Inter, koji će već u januaru pokušati da ga angažuje, pa će uprava "Jorgandžija" morati što pre da reaguje.

"Ćolova" želja košta 25 miliona evra, kolika je otpusna klauzula u ugovoru Najtana Nandeza.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Thursday, 20.12.2018
16:38

Top pojacanje. Mada vec imaju top igrace u veznom redu: Koke Saul Rodri

avatar
BocAtleti
Thursday, 20.12.2018
22:16

Tu je i Partej (sto bi ovi sa Sportskih rekli Parti :D). Ali da ovo bi bilo sjajno pojacanje. Fantastican igrac, velika radilica. Bas kakve Cholo voli. Ako vec napusta Boku onda mi je drago sto je to Atletiko. Iz jedne kuce u drugu. Pretpostavljam da Cholo polako vrsi tranziciju u 3-5-2. Ja bih na njegovom mestu doveo jos Blekija, vratio Jonny-a iz Vulvsa. I ima da pevamo u maju na Metropolitanu