Konte pobednk! Inter prodaje trojicu NEZAMENJIVIH!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 27.08.2020.
10:45
Izvor: Sportske.net

Sada je jasniji plan da zavede potpuni red u svlačionici. Neće biti milosti...

EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos
EPA-EFE/Dean Mouhtaropoulos

Povezane vesti

Pošto je jasno da je izborio pravo da ostane na klupi uz neke uslove, italijanski mediji tvrde da će Konte protresti tim, tačnije, osloboditi se nekoliko nezamenjivih igrača.

Prema tim tvrdnjama, posle Hakimija i Tonalija, stići će ili Emerson Palmijeri iz Čelsija ili Đordi Alba iz Barselone, mada je njegova plata problem.

Konte ne odustaje od Vidala, a nema ni govora o tome da se vrati otpisani Naingolan, kao ni Perišić, bez obzira hoće li ga Bajern otkupiti.

Izgleda da je Konte obećao da će pronaći mesto za Eriksena koga je Inter skupo platio šest meseci pre isteka ugovora, a da će osim Škrinjara, žrtvovati još jednog do skora nezamenjivog igrača, Marsela Brozovića.

U Interu čekaju ponude za Hrvata koji je pravio dosta problema van terena, ali i u svlačionici proteklih godina, trener ne želi takve rizike, pa planira da umesto Brozovića dovede Artura Vidala.

baner

I Lautaro Martinez može da ide.

Naime, Inter bi želeo da Barsa kupi Argentinca koji nije dovoljno koncentrisan niti posvećen ostanku u klubu, a Konte ima nameru da proda da dovede Džeka, ali i od novca za "Bika" kupi još jednog napadača, možda Enrika Kjezu iz Fiorentine.

Za njega je bilo bitno da ostane Sančez, Lukaku je nezamenjiv, oko Belgijanca se gradi igra u napadu, pa nije čudno to što Lautara posmatraju kao "zlatnu koku" koja će napuniti kasu kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pic.usti zamugljao!
Saturday, 29.08.2020
02:44

Ajde za Brozovica..Svake godine da jedan gol iz daljine..I marti ez nekaide jer vidim da je novi slucaj ikardi..Ali sta ce mu svi ti polovnjaci..Sancez,Vidal,kolarov,dzeko..Svi preko 33 godine i mora se platiti transfer,plus dobre plate..
Skrinjar dobro igrao kada dosao iz sampdorije,ali posle sve nesto nervozno se po asao..Vise pricao nego sto igrao..Ali prodavati i terati mlade igrace a dovoditi starce Gluoost!

avatar
petar8
Thursday, 27.08.2020
17:56

Sto reci o treneru kojem Eriksen sjedi na klupi a Gagliardini standardan. Koji zeli dovesti Vidala. Skriniar jedan od najboljih stopera nema mjesta. Od prvog do zadnjeg kola pravi zamjene po istom sablonu. Takticki nula od trenera

avatar
Nikola Kocic
Thursday, 27.08.2020
17:25

dokle vise taj dzeko???

avatar
Oldboy
Thursday, 27.08.2020
15:05

Inter ima dvojicu nezamenjivih, a to su Barela i Lukaku

avatar
No rules
Thursday, 27.08.2020
13:26

Niti sam tuzan niti srecan sto Konte ostaje. Sa jedne strane ostvaren je napredak, sa druge tim ce biti limitiran formacijom, nezadovoljnim Eriksenom i Skrinarom. Alegri bi bolje slozio situaciju ali Konte zna da naelektrise tim i nece se zadovoljiti prosekom... videcemo

avatar
Oldboy
Thursday, 27.08.2020
13:20

Brozovic a ce zameniti Tonali, a Vidal Gagliu

avatar
Amalainter
Thursday, 27.08.2020
13:13

Lautaro nece otici u barselonu..u Real mozda ali tamo ne

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 27.08.2020
12:20

Konte kada bude rasturio kostur sadasnjeg intera i napunio ga svojim polovnjacima nece se oporaviti pet godina, kakav vidal, kakav emerson sa takvim prosekom se ne napada skudeto, mozda prolaz grupe u ligi sampiona mada i to tesko

avatar
The_Matrix
Thursday, 27.08.2020
11:07

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sve je tako

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 27.08.2020
11:05

Skriniar , Brozovic , Maritnez out ?? Konte pobednik , inter gubitnik ...

avatar
Gile sile pravi
Thursday, 27.08.2020
10:54

Znaci Inter bi da proda Lautara i dovede Dzeka sa 33 godine, plus nece traziti jos nelog napadaca da klupi ? ja samo mogu da se nasmejem na sve ovo i nista vise sem toga