Konteova crna lista, petorica odlaze do 31. januara!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 24.01.2022.
11:38
Izvor: Sportske.net

Italijan poslao jasnu poruku.

 EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABAGALA

Povezane vesti

Antonio Konte na sve načine pokušava da raščisti ekipu i da Totenhem podigne na viši nivo.

Konte i Fabio Paratići uveliko smišljaju plan za 2022. godinu, ali je za to potrebno da budu aktivni i do kraja zimskog prelaznog roka.

Konte je sastavio crnu listu igrača koji bi trebalo da napuste klub do kraja ovog prelaznog roka, a to su - Đovani Lo Selso, Ndombele, Dele Ali, Stiven Bergvajn i Brajan Hil.

Lo Selso je zaratio sa Konteom, Italijan je rekao da nije spreman, a Argentinac na društvenim mrežama odgovorio da je potpuno spreman, što znači da je kraj. Zanimljivo, Lo Selso ima ponudu Sevilje, a kao bivši as Betisa, mogao bi da bude persona non grata, ako ode u crveni deo grada.

Dele Ali je na meti Njukasla, imaće još neke ponude iz Premijer lige, moguće da će na pozajmicu, baš kao i Ndombele, koga želi PSŽ. 

Bergvajn je već nekoliko nedelja u pregovorima sa Ajaksom, preostaje da još Totenhem prihvati ponudu, razlika je u dva, tri miliona evra, tako da se očekuje dogovor.

Brajan Hil je letos došao u trampi za Erika Lamelu, ali se nije snašao. Španac ima nekoliko ponuda da se vrati u domovinu, među kojima je i Valensija, izvesno je da će na pozajmicu.

A Konteove mete?

Glavna ostaje Adama Traore i sva je prilika da će uskoro doći do konačnog dogovora, a nije poznato koga bi još Totenhem mogao da dovede ako proda svu petoricu igrača na koje Konte ne računa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke