Korona svirala kraj! Zidanu sa najvišeg mesta saopšteno, završena era GALAKTIKOSA!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 01.04.2020.
10:55
Izvor: Sportske.net

Više nema nikakve dileme, to je prošlost, došlo do potpunog zaokreta...

EPA/BERNARDO RODRIGUEZ
EPA/BERNARDO RODRIGUEZ

Povezane vesti

Izgleda da je velikim transferima odzvonilo. Makar, kada je Real u pitanju. Naime, madridski mediji tvrde da je Zidan prilično frustriran najavom koju je dobio u razgovorima sa bordom direktora.

Vreme velikih transfera je prošlost. Naime, Real će se preorjentisati, sadašnja situacija je jasna, neće više plaćati 100 miliona igrače, smatraju da je mnogo bolji put forsiranje klinaca.

Klub će eventualno kupiti jednu veliku zvezdu, naredne sezone, i to ako se oslobodi prekobrojnih, njih je prema nekim teorijama 12, počev od Bejla, Rodrigeza koji imaju ogromne plate, kao i Naća, Lukasa Vaskeza, Marsela, Odriozole, Modrića, da ne nabrajamo dalje.

Bejl ima ugovor još dve sezone, Rodrigez još godinu dana, kada se sračunaju porezi, samo njima dvojici treba isplatiti blizu 100 miliona bruto, pa su stvari prilično jasne.

Kazino baner


Perez i njegova desna ruka Sančez smatraju da povratak Hakimija, Reguljona, Odegarda u klub znači i priliku da se stvori novi tim, da će Azar posle blede prve sezone kada prođe pripreme biti onaj stari...

Pogba nije opcija, čak ni ako Junajted smanji cenu. Zajedno sa igračima koji su na pozajmicama Real pod ugovorom ima 37 igrača, trećina će ostati bez ugovora.

Tek tada bi moglo da se razgovara o kupovino recimo Kamavinge i mlađanog Čerkija i da se 2021. sprema novac za Mbapea. Van toga, Zidan će morati da podmladi tim, a klub i da se odrekne velikog novca, odnosno da uštedi nešto i ne traži puno za Rodrigeza, kao i da nekako postigne dogovor sa Bejlom da ode iz kluba.

U svakom slučaju, vreme Galaktikosa je prošlo i to je Zidanu saopšteno bez imalo uvijanja, uz informaciju da bez obzira da li se i kako sezona završi ostaje trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Galaktikosi (MRKCC)
Wednesday, 01.04.2020
21:40

Naše vreme nije prošlo... niti će proći... :D

avatar
xman
Wednesday, 01.04.2020
18:00

Slican tekst je pisan prije 2 godine, pa je real pukao 100mil za Azara, 60 za Jovica, a ova 4 klinca dovedena za 200mil..mozda nema galaktikosa, ali se ogromne pare trose

avatar
Offside
Wednesday, 01.04.2020
13:49

Vazi,mi cemo praviti mlad tim i forsirati klince a drugi ce da trose po 400-500 mil. za sezonu jer smo mi pametni a oni nisu jer ulazu u proverene igrace a mi u klince koje cemo gurati u vatru pa ako uspeju super ako ne nikom nista...Sve bi ovo bilo super da smo mi tim koji ne ide na titule i da posle prve neuspesne sezone bez ikakvog dobrog plasmana ne bi digli buru posle koje bi prvi odleteo Zidan po naredbi istog ovog Pereza.Ne kazem da ne treba forsirati klince ali one koji vrede a ne nagomilavati igrace samo zato sto su mladi a da najurimo i da se odreknemo provereno dobrim igracima koji zbog toga drze cenu.Katastrofa potez ako je istinit!

avatar
Mirjevac
Wednesday, 01.04.2020
13:32

Znaci nema vise vise kupljenih LS, nema vise pomoci od kupljenih sudija, vec odavno nema osvajanja kup kralja i La Lige, zato i nema para za skupe igrace! Sad se vidi koliko vredi rel kad se nemogu vise kupovati trofeji!

avatar
Mangus
Wednesday, 01.04.2020
11:31

Real poslednjih godina i nije trošio, za današnje uslove previše novca.
Imaju brdo mladih igrača, koji se safa pokazuju po evropi sa kojima mogu da oforme lep tim.
Za očekivati je da napadnu mbapea sledece leto iz vise razloga. Mlad je, formiran, marketinski isplativ... Sve.

avatar
Stratford
Wednesday, 01.04.2020
11:05

Kako bespotreban članak. Pa ovaj zaokret u politici kluba je napravljen već prije nekoliko sezona i to baš na inicijativu Zidanea