Korona, za sada, kvari jednu od najvećih letnjih "bombi"!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 04.05.2020.
22:57
Izvor: Sportske.net

Kako za sada stvari stoje, transfer je sve dalje...

Epa/Roland Wittek
Epa/Roland Wittek

Povezane vesti

Timo Verner je na čekanju i još uvek ne zna da li će ostvariti svoj san i zaigrati za Liverpul.

Pouzdani novinar Fabricio Romano otkrio je da Liverpul još uvek ispituje situaciju na tržištu i potencijalne gubitke usled pandemije koronavirusa, stoga je uprava kluba zamolila Vernerova agente da sačekaju konačnu odluku.

Verner je odlučio da napusti RB Lajpcig, čekao je da Liverpul aktivira njegovu otkupnu klauzulu od 60 miliona evra, ali šampion Evrope i dalje odugovlači.

Liverpul će u narednim nedeljama morati da donese konačnu odluku i da obavesti Vernera o tome, pre nastavka sezone u Bundesligi i čitavoj Evropi.

Kako navodi i britanski Gardijan, koronavirus je odredila fudbalsko tržište ovog leta, i svela ga na minimum, i Liverpul trenutno nije spreman da potroši 60 miliona evra na jednog igrača.

Jirgen Klop je odavno rekao upravi da želi Vernera, koji je postigao 72 gola na 118 utakmica za Lajpcig u Bundesligi i jedan je od najboljih u Evropi, ali se očekuje jak finanijski udar posle pandemije, a američki vlasnici ne žele da se upuštaju u bilo kakve rizike i nepotrebne izdatke, o čemu smo već pisali.

Gardijan navodi da je Vernerova prva opcija Liverpul, ali da rasplet čekaju i Juventus, Inter i Barselona.

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 05.05.2020
11:25

Ma vazi.Nemaju 60 mil. da plate igraca pa se predomisljaju...Pa Liverpul je do sada zgrnuo ozbiljan novac i njima sigurno nije problem da plate ovih 60 mil. jednostavno,rade pametno!Cekanjem ubijaju cenu a ujedno i procenjuju koliko je Verner potreban.Po meni,ovo je veoma dobar strateski potez uprave Liverpula a ne manjak novca.

avatar
Rio48
Tuesday, 05.05.2020
00:46

Ima Liverpul da iskesira Vernera bez problema. Samo ima i pametnu upravu koja ocigledno pokusava da ubije cenu. Nisu budale kao u Njukaslu koji vec na sva zvona trubi: "Ej, puni smo kesa, osisajte nas ko merino ovcu!" Ne brinem ja za Liverpul, ni najmanje.

avatar
Mirjevac
Monday, 04.05.2020
23:15

Hahahaha, znaci nema pare i on je u velikoj krizi' A to znaci da ce opet Liverpul da ce da padne dole i da opet ce da se ceka 30 godina da nesto osvoji? Posto je izbacen iz LS onda nece doci puno novca od osvajanja samo PL, tako da to u prevodu znaci da nema pare, potrosio na kupovinu skupog ali dobrog golmana i skupog isto dobroh beka i jos nek manje dobrih i manje ksupih, je potrosio pare i zato nema! Posto se videlo da je u krizi kad jeodbio da pomogne za vreme virusa!

avatar
Dr . Nedeljkovic
Tuesday, 05.05.2020
06:38

Sta se palis , polako . Ovo su sve neproverene vesti . Klop je navikao da kao grom iz vedra neba dobije pojacanje . Tek cemo mi osvajati , brini ti za tvoj klub 😉

avatar
Johny_Quid
Tuesday, 05.05.2020
18:14

Koliko imas godina ?

avatar
Mirjevac
Tuesday, 05.05.2020
16:33

Videlose protiv Atletika, kakocete da osvajate, da vam nisu sudije i u PL nebiste bili tu gde ste sad!