Kostićev saigrač se seli kod Mitra?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.09.2020.
14:55
Izvor: Sportske.net

Interesovanje postoji, videćemo da li će do transfera doći.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Pisali smo o planovima Fulama, već su stigla praktično četiri pojačanja, zadržani su Noker i Rid, koji su bili na pozajmicama u klubu, dok su nova lica Robinson iz Vigana i Lemina iz Sautemptona.

Skot Parker želi još pojačanja, a jasno je da će mu biti neophodan i kvalitetan štoper, pa je nekoliko igrača na listi želja trenera "Kotidžera".

Spekulisalo se ranije i o Branislavu Ivanoviću, kojeg navodno i Anćeloti želi u Evertonu, želja je bio i Ben Gibson, pre nego što se preselio u Norič.

Parker je bio zainteresovan da preseli i Holdinga iz Arsenala u redove svoje ekipe na pozajmicu, ali će on u Njukasl, koji sprema kvalitetan tim za narednu sezonu.

Smoling je jedno vreme figurirao kao opcija, ali izgleda da on ostaje u Romi za stalno, pa se sada pojavilo jedno novo ime.

Kako prenose ostrvski mediji, Fulam želi Martina Hinteregera iz Ajntrahta.

baner

Austrijski štoper je nezamenjiv u zadnjoj liniji tima iz Frankfurta, stigao je u klub u januaru 2019. godine iz Augsburga i odmah se ustalio kao jedan od najvažnijih igrača u prvoj postavi.

U sezoni za nama je postigao i čak osam golova, pisalo se kratko i o interesovanju Arsenala i još par klubova iz Premijer lige.

Sada ga želi i Fulam, austrijski reprezentativac na tržištu vredi oko 15 miliona evra, ali je bojazan da bi Ajntraht mogao da traži čak duplo više.

Videćemo da li će uspeti da se dogovore, utisak je da bi austrijski reprezentativac mogao da predstavlja veliko pojačanje za povratnika u elitni rang.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke