Kreće trka za Ben Arfu!

Autor: Boban Filipović
subota 21.11.2015.
13:38
Izvor: Sportske.net

Prvi u red za prepororođenog francuskog napadača stao italijanski velikan.

BETA/AP Photo/Lionel Cironneau
BETA/AP Photo/Lionel Cironneau

Povezane vesti

Hatem Ben Arfa igra fenomenalno u Nici ove sezone, ali teško da će klub iz grada sa Azurne obale uspeti da ga zadrži u svojim redovima jer mu ugovor ističe na kraju sezone.

'Corriere dello Sport' u današnjem izdanju piše da skauti Intera sinoć po specijalnom zadatku posmatrali 28-godišnjeg Francuza i da su bili oduševljeni onim što su videli.

Nica je sinoć razbila Lion sa 3:0 na premijeri 14. kola Lige 1,  Ben Arfa se nije upisao u stralce, ali je izluđivao na terenu igrače koji brane boje njegovog bivšeg kluba.

Na 13 ligaških utakmica u dresu Nice Hatem Ben Arfa je postigao 7 golova i nalazi se u vrhu liste strelaca francuskog šampionata.

Mala je verovatnoća da preporođeni krilni napadač napusti Nicu ove zime, ali za očekivati je da krene velika borba za njegov poptis jer će, kako rekosmo, na leto biti slobodan igrač. 'Neroazuri' su već zagrizli.

Ben Arfa je tokom karijere igrao za Lion, Marsej, Njukasl i Hal, ovog leta se vratio u domovinu i "procvetao".

Za reprezenatciju Francuske je odigrao 15 utakmica i postigao 2 gola, a ukoliko nastavi da pruža ovakve partije sigurno će biti u sastavu Dešamove legije na Evropskom prvenstvu koje se naredne godine igra u Francuskoj.

France Soccer Germany

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Panda41
Sunday, 22.11.2015
16:44

U ono vrijeme kad je Lyon harao on je meni bio bolji od Benzeme, strašan tehničar i žrtva današnjeg ' autobus ' fudbala. Obožavam ove tipove igrača kad imaju slobodu da predliblaju 3,4 igrača.

avatar
fcb
Saturday, 21.11.2015
14:49

Njegov kiks je bio prelazak u Njukasl, pa onda i u Hal, jednostavno se od ovoga momka ocekivalo mnogo mnogo vise, ali su ga i povrede sprijecile da pokaze sve sto zna... Mislim da ima jos 2-3 odlicne sezone u nogama, i da bi bio stvarno odlicno pojacanje za Inter

avatar
Pope el Berraco
Sunday, 22.11.2015
08:17

Kiks je bio Najdzel de jong koji mu je polomio nogu,mnogi igraci se posle takve povrede nikad ne vrate onakvi kakvi su bili pre,nije problem ni Njukasl ni Hal.