Kulja nezadovoljstvo u Murinjovom taboru

Autor: Boban Filipović
nedelja 30.10.2016.
20:24
Izvor: Sportske.net

Jedan fudbaler Mančester Juanjteda je zatražio dozvolu od uprave da napusti klub u januaru, prenose ostrvski mediji.

Beta/Anna Gowthorpe/PA via AP
Beta/Anna Gowthorpe/PA via AP

Povezane vesti

Do sada se najviše pričalo o nezadovoljstvu Henrika Mihtarjana, ali prvi kom je preselo da bude u drugom planu je Morgan Šnajderlin.

Francuz je odigrao samo pet minuta u Premijer ligi ove sezone, pa je njegovo nezadovoljstvo statusom koji ima kod murinja sasvim očekivano.

Pogba, Erera i Felaini imaju prednost u odnosu na njega, a izgleda da je kap koja je prelila času to što je Murinjo nedavno demonstrirao da više veruje i vremešnom Kariku nego njemu.

"Morgan ne želi da njegova karijera stagnira. Niko ne bi bio srećan kada bi odigrao samo utakmice protiv Fenerbahčea i Nortemptona. Ne verujemo da će se situacija popraviti, Murinjo ne daje znake u tom pravcu."
izjavio je neimenovani izvor blizak Šnajderlinu.

Podsetimo, Vag Gal je izdejstvvao kod uprave 'Đavola' da se Francuz dovede iz Sautemptona prošlog leta za 24 miliona funti pobedivši u jakoj konkurenciji Arsenal, Čelsi i Totenhem.

snajderlin

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 01.11.2016
12:57

Gde ide ovaj klub, jel uprava zeli da pored trofeja otera i navijace?nMucno, kao nasa liga

avatar
Делија_момак
Monday, 31.10.2016
11:06

Овај чега се дохвати, то и уништи!

avatar
Monday, 31.10.2016
01:54

Umesto da stavi ovog ćoveka na zadnjeg veznog i Pogbu na centralnog gde bi možda pokazao nešto, on forsira Pogbu na zadnjeg viznog i drvo Felainija. Zato mu najverovatnije i ne ide.

avatar
Barca4ever
Monday, 31.10.2016
01:21

Izgleda da se vise ne moze igrati samo sa jednim napadacem ako hoces da osvojio neku titulu.Staromodan fudbal gaji Murinjo u Junajtedu.Ako igras defanzivno onda ti trebaju brzi igraci za kontru a ne penzionera da stavljas.Proslo je vreme Ibrahimovica.Gazio je tamo zbog toga sto je slaba liga.Baloteli sad tamo pocepa.Posto nema neke brze igrace mislim da bi dobro bilo da mu veznjake igraju Erera i Snajderlin a ispred njih Mata-Mihtarijan-Pogba jer bi imao dobre kreativce i dosta lopti u prostor a u napadu Rasford ali ipak mislim da Junajtedu treba neki napadac jer Rasford je verovatno novi Cicarito u Junajtedu.Davace golove samo kada ulazi sa klupe.

avatar
barça mes que un clu
Sunday, 30.10.2016
22:35

Po kvalitetima sigurno jedan od boljih veznih igraca u PL. Ja nzm sta je sa Murinjom, i treba da ode iz Uniteda. Drvo Felaini igra, a on ne.

avatar
Mangus
Sunday, 30.10.2016
22:22

UTD ima igrace kakvi su Snajderlin i Svajnstajger u ekipi a igra im Felaini... Zato stagniraju. Jer UTD pokusava da igra kao Stouk pre 5 sezona.nUmesto da dozvoli Snajderlinu i Ereri da igraju u paru, cime bi rasteretili Pogbu, on tera pogbu da igra DMF-a

avatar
Андер Ерера
Monday, 31.10.2016
15:52

Ne sjećam se Stouka prije 5 godina koji je protiv bilo koje ekipe ima 37 šuteva.nLjudi, ili pratite ili ne pametujte, Junajted ima probleme ali ne te koje vi pišete.

avatar
Mangus
Monday, 31.10.2016
17:36

Druze, 37 suteva protiv Barnlija nije bas pokazatelj kvaliteta. Ne sporim da u tom mecu nisu imali ni srece, em je golman skidao sve, masili su zicere, sve su radili. Trebalo je da dobiju. Ali poenta je sira slika. Kako je igrao protiv Celzija, Liverpula, Sitija... Lose. Bas lose.

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 30.10.2016
21:58

I ovo je kanta od igraca.Jedino sto valja u Junajtedu je Mata,tu je i Pogba ali je placen 110 miliona,tako da ga mnogo ne simpatisem.

avatar
Стефан Б.
Sunday, 30.10.2016
23:12

Za Pogbu se makar zna koliko je plaćen, za razliku od Nejmara i muljatorske Barselone.

avatar
Monday, 31.10.2016
01:55

Dobar je Šajderlin zadnji vezni, jedan od boljih kad uđe u formu, nemoj lupati kad ne znaš šta ćeš da pišeš.

avatar
mrancic
Sunday, 30.10.2016
21:37

I pored fijaska u Čelziju jer nije znao sa igračima i da sputa svoju sujetu on nastavlja dalje.Šnajderlin po kvalitetu spada u vrh veznjaka u PL.Na one dve nesrećne utakmice protiv Barnlija i Stouka timu su trebali obojica:i Miki i Šnajderlin.Pogba polako uigrava mesto ofanzivnog veznog i samo mu trebaju igrači za završni udarac.Nisam gledao juče Junajted i naravno kao i drugi fanovi bio sam pun srdžbe zbog rezultata.Jutros na SK1 pažljivo sam gledao i ćorav bi video da pod hitno Murinjo mora da nađe strelca koji pravi razliku.Pa onaj Konte od Mozesa napravi ofanzivnog veznog a Murinjo ne može da iskoristi Mikija i Šnajderlina.

avatar
НЕМАЊА
Monday, 31.10.2016
00:08

Mozes je jako kvalitetan i zahvalan fudbaler, ako to nisi video do sada onda si makar od kada je Konte u Celsiju to mogao da primetis. Svi su zaboravili kako je igrao u Viganu, da je bio prvi izbor sa klupe u Liverpulu kada su se borili za titulu, da ne govorim koliko je znacio prosle godine u Vest Hemu i koliko je Bilic hteo da ga otkupi... Samo je jako potcenjen igrac, ja sam ga prvi potcenjivao. pozz

avatar
Medison
Monday, 31.10.2016
01:37

Lukaku je to sto fali Junajtedu, al murinjo se vec jednom odrekao od njega

avatar
Bolje
Sunday, 30.10.2016
21:35

Odlican igrac, ali Junajted veze nema sto radi.

avatar
Carina
Sunday, 30.10.2016
21:32

Ajde Zoze, bezi odatle, pa u inter. Tamo necu navijati protiv tebe, a zao mi je kako propadas u engleskoj. Znam da citas sportske, poyy