Kuman odlučio, jedan od senatora ostaje! Suarez ima ponudu?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 22.08.2020.
13:37
Izvor: Sportske.net

Kuman sprovodi revoluciju u Barseloni.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Ronald Kuman pravi planove sa Barselonom, a po svemu sudeći neće biti toliko strašnih rezova kako se pominjalo nakon poraza od Bajerna.

Uglavnom, mnogo toga će zavisiti od Lionela Mesija, fudbalera koji je alfa i omega kluba i to ne samo na terenu.

Pored činjenice da želi da zadrži Mesija, Kuman ima plan da zadrži i neke koje je Bartomeu označio kao igrače koji su na prodaju.

jedan od njih jeste i Đerar Pike, fudbaler koji već ima 33 godine i koji se sam prijavio da ode nakon katasrofe iz Portugala. "As" prenosi da je Kuman već razgovarao sa Pikeom i da ga želi i naredne sezone. Sada je sve na Pikeu, a njegova odluka bi mogla da zavisi od odluke Lionela Mesija.

Neizvesnost vlada sa ostalim igračima, Buskets, Alba i Suarez imaju ponude, ali i oni bi mogli vrlo lako da ostanu u Barsi naredne sezone jer Kuman ima planove i sa njima.

Upravo je Suarez i istakao želju da ostane, čak i po cenu da bude na klupi. Sa druge strane, ima ponudu Juventusa, mogao bi vrlo lako da se odluči i za Italiju.

Mesi je razgovarao sa čelnicima kluba nakon što je prekinuo odmor i navodno je na izlaznim vratima, pa će 90% daljeg razvijanja stvari zavisiti upravo od njegove odluke...

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 22.08.2020
17:13

Imam utisak da ce Kouman da napravi dobar tim? I ako ostavi Pikea, Albu, Busketsa, mozda i Suareza da oni sede na klupu, posto oni imaju dobar itengritet i poverenje kod mladih igraca, tako da barca sa njima moze samo da dobije, da ih proda nece puno dobiti! Naravno da i Mesi istane i on aktivno da igra a ovi drugi seniori da budu zamena! Da se prodaju Vidal, Raketic i ostsli koji su zamisljeni, a da se dovedu nekoliko mladuh i dobrih igraca, to bi bio pin pogodak, Kouman unace da iz igraca maksimum izvadi! Ne ko Valverde i Setien, klub im je kupio i dao odlicne igrace a oni neznaju te igrace da uklope u tim! Zato podrska Koumanu!

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 22.08.2020
15:01
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Saturday, 22.08.2020
14:50

Bez cistke i velikih rezova nece biti ponovo dobrih rezultata

avatar
Jasminn
Saturday, 22.08.2020
14:35

Valja pokvarili ste mi dan sa ovim postom, a mozea i cijeli vikend. Kad sam procitao da zeli Pikea da ostane, dalje nisam ni citao

avatar
P. S.
Saturday, 22.08.2020
14:16

Ja tu ništa ne bih dirao... dovoljno je što je gazda Bartomeu doveo Kumana. Treba ga pustiti sa postojećim igračima bar do marta iduće godine da se vidi može li sa ove osmice da se pomeri bar na desetku...

avatar
JC\'90
Saturday, 22.08.2020
14:02

Na kraju niko nece da ode