Kuman se vraća po Francuza

Autor: Boban Filipović
četvrtak 05.01.2017.
20:03
Izvor: Sportske.net

Prva ponuda je odbijena, uslediće nova.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Everton je danas doveo prvo zimsko pojačanje, ali na 'Gudison Parku' ne nameravaju da se zautstave na tome.

Poznato je da je Morgan Šnajderlin velika želja menadžera 'Karamela' Ronalda Kumana, a iako je Mančester Junajted nedavno odbio ponudu tešku 19 miliona funti, Holanđanin je ubedio upravu Evertona da pojača ulog.

Francuski vezista nije u prvom planu kod menadžera 'Crvenih đavola' Žozea Murinja, ne deluje ni da će se nešto prmeniti po tom pitanju, ali opet, 'Posebni' je nedavno poručio da osim golmana Sema Džonstona, koji je danas prosleđen na pozajmicu Aston Vili do kraja sezone, niko neće napustiti ekipu ove zime.

Podsetimo, Šnajderlin je stigao na 'Old Traford' 2015. godine iz Sautemptona kao veliko pojačanje, o čemu svedoči visina transfera u iznosu od 24 miliona funti i u svojoj debitantskoj sezoni je imao prilično zapaženu ulogu kod Luja Van Gala, ali se dolaskom Murinja za kormilo njegov status drastično pogoršao.

Nije zgoreg podsetiti da je Kuman veoma dobro upoznat sa kvalitetima 27-godišnjeg veziste, budući da su njih dvojica sarađivali u sezoni 2014/15 u Sotonu.

Britain Soccer Premier League

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Phenomenal
Friday, 06.01.2017
00:49

Super zamena za Berry-a , koji je pri kraju karijere

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 05.01.2017
21:45

Ma i 20 je dosta. Za Juanjted je sad bitno da se rese igraca na koje Murinjo ne racuna i da probaju da dovedu neko pojacanje tamo gde najvise treba. Baili ce na AKN pa treba stoper i desni bek koji moze da igra umesto Valensie.