Kuman traži "lou-kost" rešenje, ovo su pet kandidata za štopera Barselone!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 15.11.2020.
10:34
Izvor: Sportske.net

Očigledno da prvobitna zamisao o Eriku Garsiji neće biti realizovana tokom zime...

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Ronald Kuman je od Barselone tražio da dovede štopera. Problem sa Erikom Garsijom je što mu uguvor ističe na leto, Barsa ga hoće u januaru, ali Siti postavlja neprihvatljive uslove, pa će mladi defanzivac pričekati verovatno do juna sa povratkom u klbu iz koga je otišao 2017. godine.

Barselona će se, kako tvrdi katalonski "Sport" najverovatnije odlučiti za lou-kost varijantu. Kuman ima Arauha, uz Pikea i Lenglea, a na Umtitija ne računa.

Ima dosta kandidata, Fazio, Argentinac koji igra za Romu je prvo ime. Razlog je njegovo iskustvo u Primeri, Argentinac je sveukupno devet godina proveo u Sevilji, osim u Italiji, igrao je i u PL za Totenhem.

Ali, on nije jedino rešenje.

Antonio Ridiger iz Rome bi bio ogromni pojačanje, tim pre što može da igra i desnog beka, ali teško će ga Čelsi pustiti na pozajmicu. Iako nije u prvom planu kod Lamparda, razgovarao je sa trenerom i odlučio da se bori za mesto u timu. Herman Pecelja iz Fiorentine je takođe interesantan, on je mnogo jeftiniji od Milenkovića, bio je meta Milana, Argentinac ima u nogama tri sezone u Primeri, nosio je dres Betisa.

baner

Još dve varijante koje se pominju, ali čine se kao proizvoljne konstrkcije novinara su Žoel Matip iz Liverpula, on je i sada povređen pa bi bio rizik, kao i Škodran Mustafi, nemački internacionalac koji je nekada igrao za Valensiju, a već četiri godine je u Arsenalu, poslednjih par uglavnom na marginama.

Videćemo kako će se rasplesti situacija u januaru, mogu li ipak da dovedu Garsiju, ali je Pep Gvardiola čvrst u odluci da ne dopusti da štoper šest meseci pre isteka ugovora ode iz kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Monday, 16.11.2020
00:07

Ridiger iz Rome ali Čelzi mora da ga pusti na pozajmicu 😂

A tek ovo za Matipa je smiješno jer iako je Matip dobar igrač on se povređuje na svakih 10 dana, a i glupo bi bilo da ga Liverpool pusti čak iako je tako injury prone jer im je on jedini seniorski štoper u timu koji nema povredu koja mu neće dati da igra još 5-6 mjeseci

avatar
magister
Sunday, 15.11.2020
18:30

Ipak je važno pisati gramatički ispravno.

Na primer: OVO SU KANDIDATI (to je okej),

ali OVO SU PET KANDIDATA - to nije okej; treba: OVO JE PET KANDIDATA;

Znači, kad god se broj stavlja uz imenicu - tada ta grupa broj + imenica ima tretman jednine i ispravno je reći ili napisati - JE,

a kad se ne specificira broj, a radi se o množini (više od jedan), ispravno je SU.

avatar
Tata Messi
Sunday, 15.11.2020
15:12
avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 15.11.2020
13:59

Sirotinjski znaci hahahahaha na niske su grane pali, mustafi je za njih, nista losiji od pikea

avatar
deki trbic
Sunday, 15.11.2020
11:56

RIDIGER IGRA ZA ROMU.....Hmmm mozda je igrao za njih ali vise ne xD