"Labudovi" kvare posao Napoliju?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.01.2018.
21:38
Izvor: Sportske.net

Svonsi je pokazao interesovanje za fudbalera koji je maltene već viđen na "San Paolu".

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Napoli je rešio da se dobro pojača ove zime, žele da napadnu osvajanje titule u Italiji i prekinu dominaciju Juventusa.

Minulih sezona su se dugo ravnopravno nosili sa Juventusom, ali bi uvek pre kraj sezone kvalitet "Bjankonera" presudio da Napolitanci ostanu bez trofeja.

Tako je Sari rešio da pojača ekipu, nekoliko ofanzivaca je na radaru kluba, a među njima je i nemački internacionalac iz redova Ajaksa Amin Junes.

Ovaj 24-godišnji fudbaler ja partijama u dresu "Kopljanika" skrenuo i pažnju nemačkog selektora Joakima Leva, pa je upisao i pet nastupa u dresu "Pancera".

Mediji iz Italije su prenosili da je Junes čak i postigao dogovor sa Napolijem, ali se sada u čitavu priču umešao Svonsi.

Ekipa iz Velsa se nalazi u lošoj poziciji u Premijer ligi, postigli su samo 14 golova ove sezone, poslednji su na tabeli sa 17 bodova iz 23 odigrana kola.

Novi trener Karlos Karvahal pokušava da pojača ofanzivu ekipe pred borbu za opstanak koja im predstoji, na listi želja portuglaskog stratega je i napadač madridskog Atletika, više o tome OVDE.

Sada bi i Junes mogao put Velsa, videćemo da li će uspeti da ga "ukradu" Napoliju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 18.01.2018
22:45

Realno, odlican ekvivalent. Poslednji tim u engleskoj i prvi u italiji. Jos jedan dokaz da je PL kao NBA u kosarci. Ja bi radio igrao za Votford nego za Real, Barsu, Bajern...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 19.01.2018
08:22

salis se ili ?