Lacio - Levi bek stigao, za njim i Papu!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.06.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

"Nebeskoplavi" oćas posla završili dva posla.

Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP
Beta/Angelo Carconi/ANSA via AP

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, novi fudbaleri Lacija će u narednim danima postati Riza Durmisi i Alehandro Papu Gomez.

Što se tiče Durmisija, on nastupa na poziciji levog beka, dolazi iz Betisa, za koji je minule sezone upisao 24 nastupa u Primeri, a postigao je i dva pogotka.

Danski internacionalac je već obavio lekarske preglede, potpisaće četvorogodišnji ugovor težak 1,3 miliona po sezoni, a Andalužani će na ime transfera zaraditi oko sedam miliona evra.



Što se tiče Gomeza, Lacio je dogovorio uslove sa njegovim agentom, ostaje da se Rimljani dogovore sa Atalantom oko obeštećenja.

"Nebeskoplavi" nude 10 miliona za 30-godišnjeg fudbalera, Atalanta traži pet više, ali se veruje da će se naći na sredini (12 do 13 miliona evra).

Sjajni Argentinac je sa kapitenskom trakom predvodio tim iz Bergama prošle sezone, upisao je devet golova i 14 asistencija u Seriji A.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Friday, 22.06.2018
00:44

Ovoga iz Betisa ne znam, al Gomes je dobar igrac na tom poluspicu, lezi mu ta pozicija pakera u ekipi. Lacio ako proda Sergeja i Imobilea necu ih shvatati toliko konkurentim, ali ako se jos pojacu, ozbiljna ce biti ekipa to.

avatar
RaZZoR
Friday, 22.06.2018
00:03

Ako se ne varam i Liverpul je proslo ljeto zelio Duramsija...Dobar bek