"Lajk" Serhija Ramosa = kraj? Zamena 99,99% je već tu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 02.02.2021.
09:49
Izvor: Sportske.net

Kraj jedne ere u Real Madridu.

EPA-EFE/Jorge Zapata
EPA-EFE/Jorge Zapata

Povezane vesti

Juče smo preneli da Zinedin Zidan definitivno napušta Real Madrid na kraju sezone, a svakim danom je izlaznim vratima bliži i kapiten Serhio Ramos.

Na navijačkim profilima Real Madrida na društvenim mrežama kruži "lajk" koji je za mnoge potvrda kraja jedne ere. Serhio Ramos je na jednoj stranici "lajkova" vest "El Čiringita" da u Real Madridu veruju da kapiten napušta klub na kraju sezone.

Očekivano, "lajk" je postao viralan, ali on je samo posledica svega onog što znamo iz prethodnih nedelja. Ramos i Perez su stopirali pregovore i ne nastavljaju ih već neko vreme.

Ramos insistira na istoj plati od 12 miliona evra, dok je Perez izričit da niko nije veći od kluba i da mora da pristane na smanjenje od 10% koje sleduje svim zaposlenima u naredne dve godine. 


Ramos je Perezu zapretio odlaskom u PSŽ, ovaj mu je odgovorio "srećno" i tu se završila ova priča. Deluje da se neće promeniti, pa zato u Madridu već "pumpaju" priče oko zamene.

Marka je i danas plasirala naslovnicu sa Davidom Alabom, nakon što je direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige na neki način potvrdio da je njegov naredni klub Real Madrid.

"Alaba odlazi 99,99% i morali smo to da prihvatimo. Ako izabere Real Madrid, potpuno ćemo ga razumeti, jer je u pitanju  ogroman klub", rekao je između ostalog Rumenige.

Podsetimo, Marka je nedavno i prva prenela da je Alaba definitivno dogovorio transfer u Real Madrid, a ovo je došlo kao šlag na tortu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke