Lampard i Piolu u klinču oko Bosanca?

Autor: Stefan Matić
nedelja 08.11.2020.
23:35
Izvor: Sportske.net

Traženi defanzivac bi mogao već tokom januara da napravi promenu.

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI
EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Čelsi je konačno pronašao pravi ritam, Lampardovi izabranici su u seriji od četiri pobeda - dva trijumfa u LŠ i dva u PL.

Dosta se priča o odbrani "plavaca" koja prima više od gola po meču, juće su zaigrali Silva i Zuma u tandemu, pominje se i reaktivacija Ridigera koji je odavno van takmičarskog stroja. Italijanski mediji predstavljaju rešenje, Kalčomerkato piše da se "plavci" interesuju za Anela Ahmedhodžića.

21-godišnji štoper trenutno nastupa za Malme, imao je ranije priliku i u Engleskoj gde je nastupao za Notingem, ali bez većeg uspeha.

Prošao je mlađe selekcije reprezentacije Švedske, ali je odabrao BiH gde već ima dva nastupa. Njegove partije prati i Milan, Pioli i saradnici veruju da mogu do defanzivca za sumu od osam miliona evra.

Suma nije problem, i italijanski klub traga za mlađim kvalitetnim igračima. Videćemo da li će "rosoneri" i "plavci" krenuti u ofanzivu već u januaru, ali za očekviati je da Ahmedhodžić završi sezonu u Malmeu.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 09.11.2020
19:18

Celzi je mnogo promjenio igru pristup i rezultati su dobri iz razloga sto igramo 4-3-3 formacija koja mnogo dobro lezi Celziju i gdje smo uigrani jos od Sarija.Ovaj tim u toj formaciji ima vise posjeda i sa jacim timovima i bolji protok lopte kao i igru.Dolazak takodjer Mendya na gol kao i Thiago Silva kada igra sa Zoumom odbrana je mnogo bolja sto pokazuje mali broj primljenih pogodaka.Bekovi odlicni James mora prije Azpilicuete jer je brzi i prodorni od Azpilicuete ,Chilwell top,Sredina volio bi da bude 3 vezna Kante,Kovacic,Havertz a Kante na svojoj izvornoj poziciji defanzivnog veznog kida Jorginho samo koci igru i los nam je protok lopte sa njim .Pulisic i Ziyech krila moraju biti ,Ziyech me prijatno iznenadio koja je igracina.Napadac naravno Werner.Lampard mora igrati 4-3-3 i niko mu ne treba ima na klupi Kepu,Rudigera,Azpilicuetu,Alonsa,Jorginha,Mounta,Hudson Odoia i Abrahama.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 09.11.2020
00:37