Lamps izabrao među šestoricom, dovodi jednog od najboljih bekova Evrope, plata mu je 300 000 evra godišnje?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 10.08.2020.
08:27
Izvor: Sportske.net

Kada pročitate, zaista izaziva nevericu, s obzirom na to kako je odigrao sezonu...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi će sigurno kupiti levog beka, čekaju ispadanje Leverkuzena kako bi potvrdili treće pojačanje, u pitanju je Kai Haverc koji će se pridružiti Zijehu i zemljaku Verneru.

Kako smo pisali, traži se štoper, golman, ali pre svega levi bek, jer Emerson Palmijeri, pa i Markos Alonso nisu po ukusu menadžera Čelsija.

Ono što je izvesno je da prva meta, Bem Čilvel ima malo šansi, osim ako ne sruše svetski rekord za defanzivca, da se preseli u London.

Lester drži cenu, neće prodati engleskog reprezentativca, bez obzira što su u finišu PL ostali bez lige šampiona.

Slično, nemoguća misija je i Himenez iz Atletika koji može da igra i levo, ali i štopera. Urugvajac je ključan za Simeonea, imao je dosta problema sa povredama, ali kada je spreman, jasno on je komandant odbrane, nasledio je Godina. I za njega bi Čelsi morao da sruši svetski rekord, da plati klauzulu od 120 miliona evra.

Ali, šta su jednostavnije mete?

Pre svega Reguljon iz Reala, mada treba pregovarati sa Madriđanima koji bi ga prodali, ali sa otkupnom klauzulom, računaju na momka koji je bio na pozajmici u Sevilji, možda već narednog leta, kada će Marselo verovatno napustiti klub. "Plavci" ne pristaju da razigraju igrača za Real, pa je verovatnija opcija Gosens, levi bek Atalante.

Baner

"Orobići" bi levog beka prodali za 30 miliona, a tolika je cena je Taljafika, iskusnog Argentinca koji igra za Ajaks, kao i mlađeg Kukurelje, bivšeg igrača Barse, koji je u Hetafeu.

Ali, Gosens je ofanzivniji od potonje dvojice i to je ono što privlači Lamparda, u pitanju je jedan od najefikasnijih defanzivaca sveta, igrao je ranije u Holandiji, bolji je u ofanzivnim zadacima, ima još pretendenata, ali Čelsi može da mu ponudi najveću platu.

Baner Liga Sampiona

Gosens zarađuje, verovali ili ne, 300 000 evra godišnje, ima ugovor na još dve godine, jedini manje plaćeni igrači od njega su Ibanjez koji je na pozajmici u Romi i treći golman Rosi koji je branio jednom ove sezone.

Recimo i to da mu je majka Nemica, otac Holanđanin, san mu je da igra za Šalke, ali sigurno da da ne bi imao ništa protiv da se preseli u Čelsi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 10.08.2020
09:02

Nadam se da ce Reguljon doci umjesto ostali navedeni. Sto se tice ostali igraca samo jos Kulibali pa koliko kostq da kosta

avatar
1
Monday, 10.08.2020
10:41

Regilon da, Koulibaly ne

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 13.08.2020
14:54

Zasto ne? Ako je moguce?

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 11.08.2020
16:35

ovi navijaci propale dinastije su ti lupali minuse....