Lamps moli klub da popusti, njegov ostanak bi bio ogromno pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.07.2020.
12:53
Izvor: Sportske.net

Šta će odlučiti Čelsi?

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Hoće li na kraju doći do dogovora?

Naime, Vilijan je ostao pri svome, želi ugovor na tri godine, Čelsi nudi dve, pa Brazilac kao slobodan igrač hoće da napusti klub. Ipak, u ovom trenutku situacija je takva da postoji mogućnost dogovora, iako se u Arsenalu nadaju da će uspeti da ugrabe Brazilca od gradskog rivala.

Vilijan ima ponudu iz Amerike gde bi mogao da zaradi najveći novac u Bekamovom Interu, ali on želi da i dalje igra na vrhunskom nivou.

Ima 31 godinu, igrao je značajne uloge i ove sezone i navodno Frank Lampard insistira da mu klub izađe u susret i ponudi ugovor na tri sezone.

On je odigrao 339 utakmica za klub, dao je 63 gola, a koštao je Abramoviča oko 40 miliona evra kada je dolazio iz Šahtjora.

Njegov agent Kia Jorabčijan je u bliskim odnosima sa menadžmentom Arsenala i gura dogovor sa klubom iz Severnog Londona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.07.2020
21:28

Ja bi da ostane kao jedan iskusan krilni igrac uz mladje Ziyecha,Pulisica i Hudson Odoia ali traziti 3 godine a imati 31 godinu je previse da dobije jos 2 godine i da pjeva ma ko god on bio.Jedan Lampard ,Drogba,Terry,Cech nisu mogli dobiti zbog politike kluba vise od godinu dana kada su bili preko 30 godina .Pedro svakako odlazi volio bi da ode i Batshuayi i Zouma uz Emersona ili Alonsa.Nadam se pored Ziyecha i Wernera dolasku jos Havertza ,Chilwella i jos jednog bar stopera i spremni smo za sljedece izazove.Sto se tice golmana ja vjerujem u Kepu znam kako je branio prosle sezone njemu samo treba kvalitetna zamjena a ne Caballero od 38 ljeta koji nije vise ni za 3 golmana a kamoli rezerva da bude bolje naci golmana iz akademije kao onaj Cumming vise bi potiskao Kepu bolje da brani nego Caballero koji je prestar .

avatar
NikkiCFC
Monday, 27.07.2020
21:25

Samo neki ide vise...

avatar
deki trbic
Monday, 27.07.2020
21:04

on je 2013-te dosao iz Anzija a ne Sahtjora, malo se informisite ;)

avatar
Obican gradjanin
Monday, 27.07.2020
18:05

Agent gura onu stranu koja nudi više tj veći procenat i tu je kraj....

avatar
The KING (return)
Monday, 27.07.2020
15:07

Lampard je smejurija od trenera, cim on zagrizoao da ova prevara ostane, nikad za 7.godina kao krilni igrac nije postigao 10.golova u PL i on njega zeli u klubu, trkac koji niti ista kreira, niti ume da predribla, oajan zavrsni pas 80% kontru je unistio u zadnjih 7.godina....

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.07.2020
19:05

Neka ga brate ima iskustvo kvalitetan je i dalje koliko toliko nece biti sigurno prvotimac jer ce igrati Ziyech Pulisic krila a Werner napad,vezni Havertz Kovacic i Kante,desno James lijevo Chilwell nadam se ako dodje jedino stoperi su kriticni Rudiger je jedini dobar mora tu neko doci jer Zouma i Kristensen nemaju kvalitet vrhunskog stopera za jokera sa klupe imaju.Willian i Hudson Odoi neka budu podrska krilima a Willian jedini ima vece iskustvo, Abraham isto je tu Jorginho, Loftus Cheek ,Mount Emerson ili Alonso ko ostane ,Azpilicueta, Tomori kao solidna zamjena.Kepa je vrhunski golman i dalje stojim pri tome samo da ima bolju zamjenu bolje uvest nekog mladog golmana iz akademije da bude konkurencija Kepi da bi bolje branio neg matori Caballero koji vise nije ni za 3 golmana.Nadam se sto prije odlasku Pedra,Batshuayia,Zoume,Emersona ili Alonsa i Caballera i imat cemo tim za duge staze da napada sve trofeje uz dobar fudbal vidit ces da grijesis oko Lamparda .Imao je 2 roka zabranu da kupuje dok drugi su mogli i usao je u top 4 i finale fa kupa itekako fina sezona a sljedeca moze samo bit bolja sa pojacanjima mladim ovima iz akademije i nekim iskusnim koji budu tu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 27.07.2020
14:24

Dabogda ne ostao. Bolje njega otpustit i vratit Bogu svejedno treba nam samo dobra zamena.