Lautarova konačna odluka, a tu je i video od pre tri godine kao dokaz!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 14.05.2020.
09:40
Izvor: Sportske.net

Argentinac tvrdoglav, uporan i odlučan.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Lautaro Martinez je Interu jasno poručio - Barselona ili ništa!

To više i nije tolika novost, jer je od početka pregovora sa Barsom, Lautaro u više navrata predočio da želi da igra sa Leom Mesijem.

Mundo Deportivo je danas na svojoj naslovnici plasirao Lautarovu fotografiju uz naslov "Barsa i niko drugi", čime je još jednom postalo jasno da ne želi da Inter uopšte i pregovara sa Pari Sen Žermenom i Mančester Sitijem koji ga takođe žele u svojim redovima.

Ipak, uz ovu priču, procureo i jedan zanimljiv video intervju iz 2017. godine, kada je kao član Rasinga, Lautaro odgovarao na razna pitanja.

Još tada, kao 20-godišnjak i kada se transfer u Inter još nije bio ni u najavi, Lautaro je na sledeća pitanja, odgovorio ovako:

Omiljeni klub? - Barselona!
Liga u kojoj bi voleo da igra? - La Liga!
Najbolji na njegovoj poziciji? - Luis Suarez!
Mesi ili Maradona? - Mesi!



Podsetićemo po ko zna koji put da će Lautarova klauzula od 1. do 15. jula iznositi 111 miliona evra, ali da Barselona nema toliki novac i da nudi dvojicu igrača i 60 miliona.

Jedan od njih će najverovatnije biti Arturo Vidal, dok Inter želi Žoaa Kansela, pa bi Barsa  najpre mogla da trejduje Nelsona Semeda za Portugalca sa Sitijem, a onda ga prosledi na Đuzepe Meacu.

No, to je i dalje daleko od realizacije, ali je i pticama na grani jasno da je ovaj transfer završen, samo da se pronađe način.

bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 14.05.2020
16:19

Zna covek koji je klub naj boli na svetu isto tsko koji je igrac naj bolji nasvetu! Zato Lautaro hoce u Barci!

avatar
amigo999
Thursday, 14.05.2020
14:43

Inter ne zeli da ga proda, osim ako igrac zatrazi da ode, i ako taj novi klub uplati klauzulu 111 mE. Ako je tacno da se Barcelona dogovorila sa igracem, onda jos treba da to potvrdi igrac i da Barcelona uplati 111 mE izmedju 1-15 jula. Uslovi su poznati i jednostavni,Ne moze se pametovati puno.......

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 14.05.2020
12:59

Odmah se znalo da mu je Inter samo stanica ali vjerovatno ni oni nisu ocekvali da ce tako brzo otici...