Lautarovo poslednje "ne" i konačno "da", preostaje još samo jedno...

Autor: Milovan Longinov
subota 02.05.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Argentinac odlučan.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Lautaro Martinez je ponovo odbio ponudu Intera i ne želi da potpiše novi ugovor sa italijanskim klubom, prenose danas italijansk i katalonski mediji.

Argentinac je upravi Intera jasno poručio svoj cilj da ovog leta pređe u Barselonu, i preostalo je, kao što već nedeljama znamo, da klubovi pronađu dobitnu formulu.

Po trenutnom ugovoru, koji ističe leta 2023. godine, Lautaro ima klauzulu po kojoj između 1. i 15. jula može da napusti klub ukoliko neko plati 115 miliona evra.

Barsa se nada da će Inter pristati na pregovore koji bi uključili trampu igrača, a u tome je znatno pomogla Lautarova odlučnost da napusti Đuzepe Meacu.

Na stolu je odavno Arturo Vidal, Inter je postavio suludan uslov da na pozajmicu dođe i Antoan Grizman, što Barsa odbija, te nudi druge igrače kao što su Žunior Firpo, Karles Alenja i Nelson Semedo.

Inter želi da izvuče što više novca, kako bi mogao da dovede zamenu za Lautara, a Konteova želja je Pjer-Emerik Obamejang.

Zaključak je da je Lautaro rekao poslednje "ne" Interu, da je dodatno pogurao Barsu, koja sada mora da pronađe najbolje rešenje za sve tri strane.

Što se ugovora tiče, Lautara čeka petogodišnji sa primanjima između sedam i osam miliona evra...

Baner live stream

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Sunday, 03.05.2020
20:23

Vec je izasao demat da je ovo Fake news, mundo deportivo se igra malo sa ovake Fake vesti. Sve je razjasnjeno da je ovo lazna vesti koju je plasirao mundo deportivo. samo sam cekao kad ce da stigne demant i evo desilo se, slicna situacija kao kad je Argentinski list objavio da Mesi ide u Inter i odma demont tako je bilo i sa Lautarom ovaj put. cista laz da je odbio novi ugovor - mundo deportovo je zlo zla

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 02.05.2020
19:15

Inter je osiguran ima ugovor sa Lautarom do 2023 godine, pa ako neko plati na leto 115 miliona evra platio je ako ne nikom i nista. Ove koje nude to niko nece ni razmatrati U Interu. Inter je taj koj postavlja uslove. Ko je terao Lautara i njegovog menadzera da potpisuju klauzulu kad je dolazio u Inter niko ih nije primorio. Ugovor vazi te vazi, a ono pa bice nezadovoljan, pa moze, ali onda moze da zavrsi i na tribini Inter kupi njegovovu zamenu i kraj price, zna Ikardi kako to ide Lukaku je bio njegova zamena, ne moze Lautaro puno da postavlja uslove Inter ga placa i ko ga bude zeleo morace da plati 115 mil da ga dovede, imam ideju neka ih sam nazove i kaze da plate Interu te pare za njega, neka kaze hocu kod vas lad bas toliko zeli tamo.

avatar
RocknRolla
Saturday, 02.05.2020
14:23

Barseloni je u interesu da ga dovede sad da bi naucio zanat padanja u sesnestercu od Suareza.

avatar
Sale Internazionale
Saturday, 02.05.2020
13:48

Nikakva trampa! Nek plate i nek ga vode, i onako ga nikad nisam previse gotivio. A ovo za Vidala kad vidim, dodje mi smesno! Kakav bre Vidal?? Ako ga nisu pustali pre godinu ipo - dve, sad nam tek ne treba!

avatar
Amalainter
Saturday, 02.05.2020
13:34

Ugovor ima do 2023..tako da..ni ne mora potpisati novi ugovor..igrace za manje para jos bar dve godine za Inter..

avatar
The_Matrix
Saturday, 02.05.2020
12:20

Verovatno je to rekao dok je juce u svom stanu potpisivao brdo dresova. Sa osmehom od od uva do uva je postavio sliku na svom instagramu, njegov agent kaze da zeli ostati, on to izjavio...ali zato vi svaki dan ga selite i pisete nebuloze. Uzgred klauzula je 111 miliona, a ne 115 mil kako si napisao. To samo pokazuje da nemas pojma sta pises

avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
17:32

To je potpisivao dresove da se oduzi interu, za sve sto muje inter pruzio! Posto ce se ti dresovi dobro prodavati! On je reko svoje! Za ovo sto kazes da ovi pisu nebuloze tu si milion posto u pravu!

avatar
deki trbic
Saturday, 02.05.2020
11:01

Jedno je sto ti zelis...a drugo je sta ce se desiti xD

avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
17:29

Moze da se desi da inter dobije jos jednog nezadovoljnog igraca, kao sto je Ikardi! Bolje da imas naj losijeg ali zadovoljnog igraca, nego da imas naj boljeg ali nezadovoljnog! Bar inter to zna kakoje, sa Ikardijem, sad kad se Ikardi vrati u inter i kad sedne na tribini i sedeci zaradjivace ogromnu platu, zar je to resenje?

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 02.05.2020
22:14

E pa onda znas da nije problem ako Lautaro ode na tribine 1,5 milona evra je lako platiti za igraca koj sedi na tribine, Inter je pokazao Ikardiju da ne moze da ga ucenjuje pa cak ni sa platom od pet mil evra po sezoni, sad je jos lakse kad je Lautaro u pitanju samo sto nisam bas toliko siguran koliko je stvarno Inter ponudio novi ugovor vec sad a on odbio, ali ako je to slucaj onda je jos lakse sa Lautarom da ga stave na tribine sa platom od 1,5 mil evra, to je dokaza da Inter ne zavisi od njegove prodaje i da ima pare za njegovu zamenu, jasno je da nece da ide ispod kluzule od 115 mil evra, Inter ima pate i bez da ga proda da kupi Obamejanga, Lautara posalje na tribine i isterao je svoje kao i sa Ikardijem, Barsa nema pare da plati 115 mil evra, i da ima sumnjicavi su za Lautara, pokusali su sa ovim ponudama trampe, ali su otreseni od Intera kao dete zvecku za Lustara kad nude otpad

avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
20:17

Hahahah, ti bi da inter dobije jos jednog nezadovoljnog dobrog igraca, ako sto ima Ikardija, tako ce i ovog ako mu ne ispune ono sto on hoce! Polse ce inter da ima dvojicu naj boljih igraca kkoji sede na tribini i zaradjuju plate, bolje imati loseg igraca ali zadovoljnog, nego imato dobrog ali nezadovoljnog, vec se u tome inter uverio, sa Ikardijemm, sad ce mu Ikardo doci i sedeti na tribini i zaradjivati platu, posto nije resena njegova prodaja! Dobro bi ti savetovao inter!

avatar
DVA HRAMA
Saturday, 02.05.2020
10:48

Kako sad 115 miliona, zar niste mesecima pisali da je 111? Das dva Lautara za jednog Nejmara:-D

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 02.05.2020
10:39

Barsa im nudi neki bezvredni otpad...osim semeda nijedan igrac nema neku vrednost

avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
17:25

Ti bezvredni barcini izbacise inter iz LS!

avatar
Inter JZ 4ever
Sunday, 03.05.2020
14:56

Svejedno, taj otpad ne treba Interu, jer ne mogu znacajnije da unaprede igru. Taj otpad je onda izbacio i Lautara zajedno sa Interom, onda je i Lautaro otpad? Zasto Barselona hoce otpad?

avatar
Mirjevac
Saturday, 02.05.2020
20:13

Taj bezvredni barcin odpad izbaci intera iz LS, samo da se zna!