Legenda stala iza Mesija, oglasio se i "El Pistolero"!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 25.08.2020.
21:35
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije.

EPA-EFE/Enric Fontcuberta
EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Povezane vesti

Pisali smo, Leo Mesi je saopštio Barseloni da želi da ide.

Iz kluba su poručili da može da ide samo ako neko plati klauzulu od 700 miliona evra, jasan pokazatelj da mu neće dozvoliti da promeni sredinu.

Teško je zamisliti da bi išta pozitivno moglo da se stvori iz inata uprave da zadrži Argentinca po svaku cenu do isteka ugovora (manje godinu dana) u klubu, videćemo kako će se stvari razvijati.

Poruku podrške Lionelu Mesiju poslao je i njegov bivši kapiten, legendarni Karles Pujol.

"Poštovanje i divljenje Leo. Imaš moju punu podršku prijatelju", napisao je Pujol.



Nije dugo trebalo da njegov "tvit" postane viralan sa preko 360 hiljada sviđanja, a u komentaru se oglasio i napadač "Blaugrane" Luis Suarez.

"El Pistolero", koji je proglašen prekobrojnim, pozdravio je Pujolovu podršku i tako i sam stao iza Argentinca, u njegovoj poruci stajala su samo dva emotikona koja predstavljaju aplauz.


Izgleda da Lionel stvarno napušta Barselonu, klub u kojem je 2004. godine počeo karijeru, za koji je upisao 731 zvaničan nastup i u čijem dresu je postigao 634 pogotka.

Osvojio je sa "Blaugranom" 10 titula u Primeri i četiri trofeja u Ligi šampiona, kao i brojne trofeje u Kupu kralja, Superkupu Španije, kao i po tri trofeja u Superkupu Evrope i na Svetskom klupskom prvenstvu.

Kao igrač Barselone osvojio je šest "Zlatnih lopti" za najboljeg igrača sveta.

Za 33-godišnjeg fudbalera su interesovanje pokazali milanski Inter, Mančester siti i Mančester junajteda, mada ne bi začudilo da se pojave nove zainteresovane strane nakon poslednjeg razvoja događaja.

baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Wednesday, 26.08.2020
08:48

Gde god da ode, neće biti u timu gde je sve, od sistema igre, akcija koje se prave, trenerovih ideja... podređeno njemu, i biće promašaj.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 25.08.2020
23:44

Pa ako ostane a Bartomeu ode onda mozemo ocekivati isti tim kao od prosle godine. Drvo u napadu, svajcarski sir u odbrani i vezni red koji zajedno pretrci 3km. Kada vlada svlačionica onda rezultata nema. Bajern i Real totalno drugacije rade, zna se ko kosi a ko vodu nosi.

avatar
Paul Kersey
Tuesday, 25.08.2020
23:43

Ako je Barsa veliki klub onda treba Mesija da zalepi na tribine godinu dana. On posle toga neće biti sposoban za ozbiljnu ligu. Ovo samo zbog toga jer je Mesi jako loš čovek i sada bi da pobegne iako je direktni krivac za loše transfere zbog svojih ucena. O njemu mi je bilo sve jasno kada sam pročitao da je OSTATKE hrane sa svoje svadbe donirao domu za beskućnike. Eeej, ostatke? Sramno i bedno, beda u duši. Može da ima 10 zlatnih lopti ali je čovek nula. Da ne pominjem sramotu što je imao obraza da primj nagradu za najboljeg fudbalera na prošlom mundijalu u Brazilu.

avatar
Marchisio8
Tuesday, 25.08.2020
23:01

Биће интересантно. Иако је изјавио да ће у Европи играти само за Барсу,има он још макар 2 врхунске сезоне пред собом. Сигурно је жељан још трофеја,а мислим да жели да покаже у другој лиги да је највећи свих времена. Моја прогноза је Сити,баш због Енглеске лиге и да се са њима попне на кров Европе.

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.08.2020
22:36

Raspada se barsica susi se ko trava, nakantavali je svi redom, celih godinu dana, ali mala barsica 8 komada prima jer je veliki bajern za nju prava masina. Evo jedna pesmica za mesijevefanboyse da lakse zaspu, uskoro postaju navijaci nekog drugog kluba