Legenda "Tobdžija" kvari planove Lampardu?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 06.06.2019.
13:19
Izvor: Sportske.net

Bilo bi interesantno čuti mišljenja navijača Čelsija o mogućem Sarijevom nasledniku.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Deluje da je Italijan bivši i da se samo čeka ozvaničenje po kojoj će bivši trener Napolija uzburkati duhove Napulja preuzimanjem njihovog mrskog takmaca u Seriji A. Odlaskom Sarija u Juventus, nagoveštava se da će upražnjeno mesto popuniti Frenk Lampard.

Hodajuća legenda kluba iz Londona je odlično vodio Derbi Kaunti ove sezone u Čempionšipu, umalo da dogura sa "Ovnovima" i do Premijer lige, ali ga je sprečila Aston Vila koja u svom taboru ima Džona Terija kao asistenta.

Čelsiju predstoji težak period gde će pored trenera, izgubiti i najboljeg igrača u vidu Edena Azara a tu je i nadolazeća transfer suspenzija, svakako da bi navijače obradovao povratak Lampsa, ukoliko do njega i dođe.

Međutim, engleski Telegraf u vezi sa poslom na "Stamford Bridžu" dovodi i trenera Nice, Patrika Vijeru! Francuz je poznat kao kapiten Arsenala, sa njima je osvojio tri titule Premijer lige posle toga je bio u Juventusu, Interu i Mančester Sitiju.

Trenerski zanat je pekao po MLS-u da bi prošle sezone preuzeo Nicu u Ligi 1 koja je ove sezone zauzela neočekivano sedmo mesto u Ligi 1. Francuz je neiskusan, kao i kolega Lampard iz Engleske, ali svakako pokazuje potencijal.

Tijeri Anri Patrik Vijera

Ima nešto sa veznim igračima što im omogućava da postanu dobri treneri i posle igračke karijere, sijaset imena to i dokazuju. Videćemo da li pomenuti velikani londonskih klubova imaju taj gen u sebi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 06.06.2019
17:38

Svi kandidati pa i Alegri su losiji treneri od poslednja dva koja smo oterali Kontea i Sarija. Nemam reci za ljude koji vode ovaj klub.

avatar
Zoran Popnovakov
Thursday, 06.06.2019
14:04

Ova vest je bila aktuelna pre desetak dana...Mislim da je gotova stvar da Super Frenkie bude novi trener. I mislim da je to najbolje rešenje za prelazni period bez transfera.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 06.06.2019
13:42

Celsi propo ne mogu da dobedu proverenog trenera pa dovode ove polu amatere, nadaju se da ce od njih nesto biti.

avatar
Obican gradjanin
Thursday, 06.06.2019
13:40

Naravno da ima veze zašto vezni igrači postaju dobri treneri, da bi bio dobar vezni igrač treba imati mozga, naravno to se ne odnosi na Gatuza i takvog tipa igrača. Iskreno nisam za Vijeru . Ja sam za Lamparda i dati mu vremena, dovesti mu dobro i iskusnog asistenta. Zolu koliko god da poštujem kao igrača, kao trener nije uspeo, a kao asistent, mislim da ne utiče mnogo na Sarija, više je tu jer je italijan.

avatar
Thursday, 06.06.2019
13:22

Ovo je vec u domenu naucne fantastike,bice Holand ili Lampard neko ko poznaje klub,Telegraf je ipak pozudan tako da ovo nije spekulacija mozda je samo jedan od par kandidata potencijalnih....Ulgavnom poslednja vest da se radi na Cehovom povratku u klub....

avatar
Stabber
Thursday, 06.06.2019
15:44

kako da poznaje klub covece, on radi sa igracima ne da gradi klub ili nesto drugo. nebuloze pricas. igraci igraju je igra znanje kluba. ti i tvoje nebuloze, boze svasta..