Lester čuva mesto za Ligu šampiona kupovinom u Torinu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 25.12.2019.
14:47
Izvor: Sportske.net

Došlo je do male promene plana.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Lester siti igra fantastično ove sezone, drugi su na tabeli Premijer lige iz Liverpula, ali je minulog vikenda ekipa Brendana Rodžersa doživela veliko otrežnjenje, poraženi su od aktuelnog šampiona sa 3:1, te je postalo jasno da im nedostaje kvaliteta u trci sa najjačim timovima Engleske.

Zbog toga su rešeni da u januaru pazare, novac od rekordne prodaje Harija Megvajera maltene nisu ni trošili, pa su rešeni da ove zime konačno angažuju zamenu za engleskog reprezentativca.

Pisalo se da bi to mogao da bude Merih Demiral iz Juventusa, ali sada su se pojavile nove informacije.

Naime, "Lisice" će najverovatnije pazariti u Torinu, ali meta nije mladi turski reprezentativac već italijanski internacionalac Danijele Rugani.

Ruganija je prošle sezone pratio Čelsi, ali je rešio da ostane u Torinu.

Letos je u redove "Bjankonera" stigao Matis de Liht, te je postalo jasno da se ni ove sezone Rugani neće naigrati, pa je izgleda fudbaler rešio da u januaru promeni sredinu.

U Juventusu očekuju ponudu sa "King Pauera" za njegove usluge, minulog leta su mogli da zarade oko 40 miliona evra, videćemo da li će uspeti toliko da izvuku od Lestera, mada je realnije da cena bude nešto manja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke