Lester - Zamena za Čilvela stiže iz Bergama, slede vezista kojeg Rodžers poznaje i sjajno PL pojačanje!

Autor: Nikola Miloradović
utorak 01.09.2020.
09:38
Izvor: Sportske.net

Jedan transfer je dogovoren, drugi je na putu, šlag na torti biće pojačanje iz Barnlija.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

Povezane vesti

Lester se bacio na posao, prodali su Bena Čilvela Čelsiju za 60 miliona evra, a klub bi trebalo da napuste i Denis Prat i Demeraj Grej.

Belgijanca bi Torino, Đampaolo je sa Pratom radio u Sampdoriji i sada ga želi među "Bikovima". Što se tiče Greja, Murinjo vidi potencijal u krilnom napadaču, koji je umeo povremeno da zasija u dresu "Lisica", ali mu je Rodžers uglavnom davao šansu sa klupe, "Posebni" ga želi u Totenhemu.

Prvo pojačanje je dogovoreno, u pitanju je belgijski reprezentativac Timoti Kastanj, koji stiže iz Atalante.

Plaćen je 25 miliona evra, parafiraće petogodišnji ugovor sa "Lisicama".

Procena je da će ga Rodžers koristiti po levom boku i to u formaciji sa tri štopera, koju će trener Lestera navodno pokušati da implementira naredne sezone.

Desna strana je rezervisana za Rikarda Pereiru, jednog od najbolje ocenjenih igrača u Premijer ligi u sezoni za nama, Kastanj će moći da pomogne i desno, ali će najverovatnije u startnih 11 zauzeti poziciju uz levu aut liniju, koja mu nije nepoznata.

Dalje, Lester je navodno dogovorio još jedan transfer, u pitanju je igrač kojeg Rodžers dobro poznaje, Kalum Mekgregor iz Seltika.

Centralni vezista je pred lekarskim pregledima, navode engleski mediji.

Mekgregor je i ponikao u Seltiku, u kojem je praktično od 2001. godine, jednu sezonu proveo je na pozajmici u Nots Kauntiju, za "Kelte" je upisao 274 zvanična nastupa i postigao 49 golova, sa Rodžersom je osvojio dva Premijeršipa.

baner

Možda i najveće pojačanje bi trebalo da stigne iz Barnlija, Lester je navodno jako blizu dogovora sa "Kleretsima" oko kupovine Dvajta Meknila.

Odlično se mladi krilni fudbaler pokazao u ekipi Šona Dajča, koji je i sam priznao da će klub teško moći da ga zadrži.

Meknil je skrenuo pažnju i Vulverhemptona, ali i italijanskih velikana Milana i Juventusa, ipak, Lester je izgleda bio najkonkretniji i najbrži.

Sa ova tri transfera pokriće i tri pomenuta odlaska, ostaje da možda pojure još jednog napadača, s ozbirom da Džejmi Vardi u januaru puni 34 godine.

Ranije se pisalo o Luki Joviću, ali je Srbin nerealna meta, ostaće u Madridu.

Na radaru kluba su i mladi Trinkao iz Barse, talentovani Portugalac je ovog leta stigao u Kataloniju iz Brage, Kuman bi trebalo da mu pruži šansu, jasno je da ga neće prodati, a veliko je pitanje da li je Lester zainteresovan za pozajmicu.

Opcija je i Odson Eduard iz Seltika, kojeg prati veliki broj klubova iz Premijer lige.

baner

Jasno je i da im je potreban još jedan centralni defanzivac, ranije su želje bili Ake i Tarkovski, Holanđanin je završio u Sitiju, dok je Tarkovski kapiten ključni igrač Barnlija i jasno je da neće biti jeftin.

Luis Dank je potpisao novi ugovor sa Brajtonom, "Lisice" bi volele i da upare Sojunčua sa Demiralom iz Juventusa, ali se pretpostavlja da će Pirlo pružiti šansu Turčinu u Torinu.

Opcija je i Janik Vestergord iz Sautemptona, možda i najrealnija u ovom trenutku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 01.09.2020
17:55

Prosecni igraci kao cilvel se nalaze na svakom koraku, nece im biti tesko da ga zamene