Lids sa još više argentinskog šmeka u Premijer ligi? "Loko" dovodi petoricu zemljaka!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.07.2020.
18:40
Izvor: Sportske.net

Već je krenulo ozbiljno da se spekuliše o pojačanjima povratnika u elitni rang.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Lids je osvojio Čempionšip i tako izborio povratak u Premijer ligu posle čak 16 godina.

Marselo Bjelsa je uspeo da napravi sjajan tim, a jasno je i da će briljantni Argentinac dobiti kvalitetna pojačanja kako bi u prvoj sezoni u elitnom rangu ostvari što bolje rezultate.

Pisali smo o pojedinim opcijama koje su najavili engleski mediji, sigurno je samo da će Džek Herison iz Mančester sitija ostati u klubu još jednu sezonu.

Sada su se u priču uključili i argentinski mediji, tamošnji "Ole" prenosi da bi Bjelsa mogao da dovede pez zemljaka na "Eland roud".

Baner 7

Prvi je iz Totenhema, u pitanju je talentovani defanzivac Huan Fojt, koji izgleda nije u Murinjovim planovima.

Putem Lidsa bi mogao da krene i Lukas Martinez Kvarta iz River Plate, ovaj 24-godišnji fudbaler poput Fojta igra na poziciji štopera, a ima i dva nastupa u seniorskoj selekciji "Gaučosa" iza sebe.

Talentovani vezista Matijas Zaraćo bi mogao da bude zaista sjajno pojačanja, navodi se da bi i on mogao put Lidsa.

Za ovog fudbaler je odavno zainteresovan Milan, ali i brojni drugi evropski klubovi i čini se da bi pod palicom Marsela Bjelse mogao da zablista i u Premijer ligi.

"Loko" bi i napad mogao da pojača zemljakom, navodi se da je na radaru kluba napadač Štutgarta Nikolas Gonzales.

Ovaj fudbaler je među "Švabe" stigao leta 2018. godine iz Argentinos Juniorsa, ima iza sebe i tri nastupa u seniorskoj selekciji Argentine.

I peto pojačanje iz Bjelsine domovine bi moglo da bude pravi hit, u pitanju je ofanzivni vezista Tijago Almada, za kojeg su odavno zainteresovani Arsenal i Mančester junajted.

Almada
Foto: Marcelo Endelli / Stringer

Talentovani Almada je skrenuo pažnju brojnih evropskih timova, ima 19 godina i igra za Velez Sarsfild, predviđa mu se blistava karijera, jasno je da se veruje da bi pod Bjelsom mogao da eksplodira.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke